×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега 3

 

Омега-3 полиненаситени мастни киселини включват група от 9 полиненаситени мастни киселини, най-важните от които са алфа-линоленова киселина (ALA), ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA). По същество, те са есенциални (незаменими), тъй като не се произвеждат от човешкото тяло. Най-важните от тях са ейкозапентаеновата и докозахексаенова киселини, чиито най-добри източници са рибата и морските дарове.   Омега-3 мастни киселини са важни за оптималното физическо и психическо здраве, поддържат сърдечната и мозъчната функции, и подкрепят имунитета. Те подпомагат комуникацията между клетките на нервната система, потискат възпалителните процеси на клетъчно ниво и регулират имунната дейност. Доказано е, че високите нива на EPA и DHA в организма понижават риска от развитие на редица заболявания, включително сърдечни и неврологични, диабет, алергии, исхемична болест на сърцето, остеопороза, артрит и др.     Съвременните проучвания сочат, че... Недостигът на омега-3 може да отключи депресия, биполярно разстройство, болест на Алцхаймер, деменция, агресивност, затруднения в ученето и концентрацията, дислексия, разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност и др. Допълнителният прием на EPA и DHA може да бъде чудесна превантивна мярка срещу развитието на което и да било от тези състояния. При вече настъпило заболяване, омега-3 са в състояние да забавят развитието или дори да прекъснат болестния процес.       Основни ползи от приема на омега-3   Защита за сърцето. Полезното действие на омега-3 върху сърдечно-съдовата система се изучава повече от 30 години насам. Известни са над 500 клинични и проучвания, резултатите от които потвърждават, че премът на омега-3 намалява риска от сърдечни заболяванияс до 45%!

 

Американската асоциация по сърдечно-съдови заболявания препоръчва комбиниран прием на EPA и DHA от рибено масло ежедневно:   Здравите хора да приемат от 0.3 до 0.5 g дневно. Пациенти с установена коронарна болест на сърцето – 1 g дневно. Пациенти с високи нива на триглицериди – 0т 2 до 4 g дневно.     Върховна храна за мозъка. Доказано е, че омега-3 са жизнено необходими за нормалните мозъчни функции, свързани с концентрацията, съсредоточаването и паметта. Те възстановяват психо-емоционалното равновесие и връщат спокойствието.   Памет

 

Есенциалните мастни киселини са от първостепенно значение и за когнитивното развитие при кърмачета и малки деца. Още докато е в корема на майката, плодът също има нужда от достатъчни количества омега-3, които да подсигурят нормалното развитие на мозъка и нервната система. Затова бременните и кърмещите жени трябва да приемат омега-3 под формата на рибено масло!

 

 

 

Рибено масло

 

В периода на бременност и кърмене, „залежите” на EPA и DHA са почти изчерпани, което може да увреди здравето на малкото дете. Но недостигът на есенциалните мастни киселини може да засегне и майката, изразявайки се в нестабилни психически състояния и когнитивна дисфункция.     Потиска хроничното въпаление. Омега-3 полиненаситени мастни киселини понижават нивата на С-реактивен протеин (CRP) с цели 75%! С-реактивният протеин е специфичен, анормален протеин, който не се среща в кръвта на здрави хора. Наличието му е показател за сериозен възпалителен процес в организма, включително хронично възпаление. В най-тежките случаи, нивата на CRP могат да бъдат повишени 100 пъти над допустимото! За разлика от острото възпаление, хроничното възпаление може да „живее” в тялото години наред, без човек изобщо да предполага за съществуването му. Хроничното възпаление е в основата на редица заболявания, включително такива на кожата и сърдечно-съдовата система, рак, ревматоиден артрит и др.   Разкрасява кожата. Омега-3 полиненаситени мастни киселини играят основна роля в поддържането на красива кожа. Недостигът им често е причина за неприятни възпалителни състояния, свързани с кожата, включително акне, дехидратация. Приемът на рибено масло, богато на омега-3, подобрява здравето на кожата, като увеличава нейната еластичност, подкрепя клетъчните структури и подпомага възстановяването на тъканите ирегенерацията.

 

 

омега 3

 

 

Дива риба масло Natural Factors: един невероятен продукт!   Когато става дума за рибено масло, качеството, ефективността и безопасността са основните фактори, играят ключова роля. Но как да познаем дали избраното от нас рибено масло е качествено, ефективно и безопасно? Най-важното условие е маслото да бъде молекулярно пречистено. Молекулярно пречистените масла са напълно чисти и не съдържат замърсители и токсични вещества. Освен това, използваната за рибеното масло суровина, трябва да бъде прясна, за да не изгуби маслото противовъзпалителните си свойства!   Търсейки качество, човек лесно може да се обърка в лабиринта от различни продукти. В индустрията на хранителните добавки, марката определено е от значение. Затова, ние ви препоръчваме Natural Factors – канадската компания с дългогодишен опит в производството и дистрибуцията на хранителни добавки по цял свят. Natural Factors е лидер в създаването на продукти за здравето, както и носител на наградата от Канадската асоциация за здравословни храни (CHFA) за високи постижения в сферата на здравословните храни. Natural Factors произвежда разнообразна гама хранителни добавки: витамини, минерали, билки, есенциални мастни киселини, специализирани формули.   Всички продукти на Natural Factors са изцяло натурални, без съдържание на ГМО, изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, както и тежки метали, пестициди, диоксиди и други вредни вещества!     Особен интерес в тяхната палитра продукти, представлява серията Omega Factors. Omega Factors обединява цялостна линия от продукти, които подпомагат допълването на така важните омега-3, 6 и 9 мастни киселини.    

 

Дива риба масло (Wild Fish Oil) е един от изключителните продукти в серията, страхотен източник на омега-3 мастни киселини. Съдържа пречистена и молекулярно дестилирана смес от масло на три вида дива риба – скумрия, аншоа и сардина. Известно е, че дивите риби са едни от най-чистите храни. Дивите риби се хранят единствено в чистите води на моретата и океаните, докато изкуствено отглежданите в акваферми риби, се третират с антибиотици и пестициди, с цел предпазване от инфекции.

 

 

 

Дива риба масло

 

 

 

Рибеното масло на Natural Factors от серията Omega Factors, доставя рибено масло с уникално качество, което се усвоява максимално добре! Преминавайки през храносмилателния тракт, капсулите освобождават супер активните си съставки в тънкото черво, което не позволява да остават неусвоени количества от рибеното масло.   Маслото от дива риба на Natural Factors, предоставя изключителни ползи за нервната система. Подпомага мозъчната дейност и допринася за туширането на състоянията на стрес, депресия, нервни разстройства и др. Маслото е полезно за повишаването на концентрацията и паметта. Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, зрението и опорно-двигателния апарат.

Вижте повече за продукта ТУК!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.