Search
Филтрирай по...

Коластрата помага на стомаха

Коластрата помага на стомахаКолко пъти сте имали проблеми със стомаха или главата ви се е въртяла, ръцете ви са изтръпвали, когато сте вземали медикаменти, за да излекувате една или друга болест? Страничните ефекти на хапчетата, които приемате ежедневно са редица. Фармацевтичните компании се застраховат като пишат дълги листовки с указания. Наскоро проведено проучване показва, че коластрата – напълно природният продукт, който се получава дни след раждането на всяко млекопитаещо същество помага за отстраняването на много от тези странични ефекти. Изследването сочи, че жълтата течност се справя успешно с оплакванията при хора, които вземат лекарства срещу артрит.
Милиони хора по света се борят с ревматоидния артрит. Болестта засяга съединителната тъкан на опорно-двигателния апарат. Причинителите на заболяването не са достатъчно изяснени. Лекарите предполагат, че хипотетичните причинители (вируси и бактерии) предизвикват развитие на имунен или автоимунен възпалителен процес най-вече при пациенти с наследствена обремененост. Лечението често включва обездвижване и приемане на противовъзпалителни и имуноподтискащи медикаменти. Те обаче се отразяват изключително негативно на храносмилателната система. Често хората, страдащи от артрит развиват язва. Добрата новина е, че резултатите от проучването са доказали, че коластрата предпазва стомаха и червата от вредното въздействие на лекарствата без да намалява техния ефект. По такъв начин пациентите могат да продължат да ги приемат като ги съчетаят с уникалната жълта течност.
Коластрата е първото мляко, с което майките захранват бебето си. Тя се произвежда от 48 до 72 ч. преди появата на обичайната кърма. Коластрата почти не съдържа мазнини и захар. Тя е изключително богата на протеини, минерали, витамини А и Е, както и на бета-каротин. Съставките й не се срещат никъде другаде в природата и това я прави толкова уникална. Има редица доказателства, че в един кубичен милилитър коластра се съдържат над 10 000 активни клетки, които се борят с вируси и бактерии. Това я прави изключително мощен имуностимулатор.

Ревита Ви препоръчва

Collactate, 400 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top