×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

По Коледа се случват чудеса


По Коледа душите ни танцуват


Лицата греят в светлина


Сърцата от любов ликуват…!


Коледните празници са най-дългоочакваните, най-празнуваните, най-веселите, най-запомнящите се. Коледният дух буди у нас най-светли чувства и помисли, подтиква ни да разберем, да простим, да протегнем ръка и да продължим заедно, събира семействата ни на коледната трапеза. И в атмосферата на домашен уют, мамината баница, детски смях и глъч, разноцветни хартии от отворени подаръци, ни прави поне за една вечер щастливи и доволни от живота.

Далеч не за всички е така, за съжаление…

Да не говорим, че след празника, напрежението в подготовката, прекаленото ядене и пиене, цигарите и алкохола си казват думата и тялото страда, а когато то страда, колкото и силни да са приятните чувства, в един момент спомените от празника остават на заден план и усещаме само болката и неразположението.

Понякога е нужно толкова малко, за да се предпазим от ненужно напрежение, малки усилия, но прилагани ежедневно, като сутрешно кафе или вечерен душ…

Колкото и да сме заети, можем да отделим 5, пет минути! от 16 часовия си ден.

Започваме с 5 минути и постепенно, ден след ден привикваме, става ни приятно да се потопим в себе си, да се отпуснем, да подредим мислите си, да се помолим...Избираме си тихо местенце, изключваме телефона, настаняваме се удобно според обстоятелствата и затваряме очи. Дишаме бавно и дълбоко, наблюдаваме усещането за въздуха, който вдишваме и издишваме. Това отклонява ума ни от обичайните мисли и го успокоява. Продължаваме с наблюдението и насочваме внимание към мислите си. Те се роят една след друга, но ние не „им се връзваме”, оставяме ги да отминават, без да ги мислим.

Правено всеки ден, това упражнение прояснява мислите, трайно успокоява ума и ни прави неподатливи към стреса.

„Трите потупвания” на Дона

„Трите потупвания” на Дона

 

 

С  потупване върху точките К-27, тимусната жлеза и далачните точки, се активират жизнените сили, укрепва се имунитета, настроението се стабилизира.

 

 

 

 

 

„Докосни небето” – вдъхва успокоение и увереност

докосни небето

 

 

 

Тези три упражнения, правени редовно всеки ден до празниците, ще ви предпазят от излишното напрежение и ще запазят за дълго приятните спомени. Както и ако внимавате с питиетата!


 

 

 

 

Весела Коледа и Новогодишни празници!

На всички наши читатели пожелавам духовна и физическа сила, здрави семейства, щастливи деца! Нека домовете ви са пълни с изобилие от здраве, разбирателство, обич, благополучие, радост!

Нека Новата година да е мирна и щастлива за всички ни!

Текст: д-р Аелита Петрова

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.