×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Колко често мислят за секс мъжете?„Мъжете мислят за секс постоянно” – едва ли има човек, който да не е чувал този мит. Американски учени от Държавния университет в Охайо (САЩ) обаче твърдят, че господата изобщо не са погълнати от сексуални фантазии. „Абсолютният брой на секундите, когато мъжът мисли за секс е много малък. Време е да разбием мита, че мъжете са родени сексуални маниаци”, казва проф. Тери Фишър, ръководител на проучването. „Не съм сигурна откъде идва твърдението, че силната половина от човечеството е обсебена от секса. Чувала съм дори, че мъжете потъват в такива мисли на всеки 7 секунди”. Всъщност проучването сочи, че господата имат сексуални фантазии средно 19 пъти дневно или приблизително 380 секунди. За сравнение жените мислят за секс 10 пъти на ден. „Според предишните твърдения мъжете си представят как целуват и прегръщат половинката си над 16 часа в денонощието или 8000 пъти. Това е абсурдно”, категорична е проф. Фишър. Господата по-често се вълнуват и от другите си биологични нужди – като сън, хранене... Дамите са заети да се притесняват повече за семейството.
В проучването взели участие 250 мъже и жени на различна възраст. Те били разделени на три групи. Първата трябвало да следи и записва мислите си за хранене, втората – за сън, третата – за секс. Изследванията продължили една седмица. Оказало се, че – мъжете мислят за храна 18 пъти на ден, за сън - 11 пъти, а за секс - 19. Дамите се чудят какво да хапнат 15 пъти, притесняват се за добрия сън 9 пъти, а за секс - 10. „Има жени, които мислят за секс повече от мъжете. Съществуват и много външни фактори, които определят либидото”, обяснява проф. Фишър. Различни фактори определят желанието за секс – стрес, липса на сън, прием на медикаменти.

За по-добър секс Ревита Ви препоръчва

Йохимбин 500 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Мака (корен), 525 mg

Годжи бери, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Черен орех (шушулка), 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.