×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


До този извод са стигнали учени от Медицинския факултет на Токийския университет.

Употребата на кофеин помага зрението да се съхрани добро за по-дълго време, защото стимулира жлезите, отговарящи за отделянето на сълзи.

Специалистите са провели изследване с участието на 78 доброволци. Участниците в експеримента били разделени на две групи, едната от които приемала кофеин, а другата – плацебо. По време на експеримента станало ясно, че хората, които приемали кофеин, отделят значително повече сълзи, а това снижава риска от развитие на синдрома на „сухото око”. При него очите изсъхват и се появява чувството на постоянно присъствие на чуждо тяло  в тях, сърбене, парене, световъртеж и бърза умора на зрението.

Този синдром се появил при 13% от доброволците, употребяващи кофеин, докато при останалите 17% се оплаквали от синдрома на „сухото око”. Учените смятат, че тяхното откритие ще позволи да се усъвършенства методиката за лечението на този синдром, но засега препоръчват допълнителната употребата на кофеин, само на хора, които са най-малко чувствителни към неговите стимулиращи ефекти.

Ревита Ви препоръчва:

Зелен чай, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.