×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Енергични по време на диета Лятото е причина много дами (а и господа) да се подложат на стриктни диети с надеждата, че ще изглеждат перфектно на плажа или край басейна. За съжаление проучване на американски вестник, посветен на въпросите за храненето показва, че при четири от най-разпространените диети дамите губят много важни и ключови за организма вещества – витамин C, витамин В12 и цинк. Изследователите подложили на тестове 311 доброволци на възраст между 20 и 50 години. Всички те страдали от затлъстяване. Пациентите били разделени на 4 групи и всяка трябвало да спазва определена диета – тази на Аткинс, на Дюкан, вегетарианска диета, която изключва почти всякакви мазнини и Зоната. Проучването продължило 8 дни като участниците сами следели за стриктното спазване на хранителния си режим. Те консумирали приблизително едно и също количество калории дневно. В края на проучването доброволците били подложени на кръвни тестове. Оказало се, че след диетата на Аткинс се забелязва значително спадане на нивата на тиамин и фолиева киселини, витамин С и В12. Същото се случило и с хората, подложени на останалите диети. При тях учените установили, че има намаляване на нивата на жизнено важни вещества като цинк, магнезий, калий и калций. “Въпреки че има намаляване на килограмите, нито една диета не е полезна за организма”, казва доц. Кристофър Гарднър от Станфордския университет. “Важно е дамите да не премахват цяла група храни – както е при диетата на Аткинс например, при която трябва да се откажете от въглехидратите. Това води до нарушаване баланса на организма. Ако все пак сте решили да отслабнете по този начин, от значение е да си набавите всички важни витамини и минерали отвън – чрез хранителни добавки. Така тялото няма да страда”, допълва той. Според учените най-приемлива диета е “Зоната”. При нея няма пълно изключване на определен вид храни.
”Ако решите да намалите хранителния си прием с 500 калории дневно, това ще доведе до загуба на важни хранителни вещества. Затова всеки ден пийте мултивитамини. Те ще бъдат опора на всички отслабващи и ще осигурят баланса на организма”, казва доц. Гарднър.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.