×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Крил масло помага при колитКрил маслото се използва с голям успех при сърдечни заболявания, високо ниво на холестерол и кръвно налягане, остеоартрит, депресия, преденструален синдром. Проучване на норвежки учени обаче установи, че крил маслото е особено ефикасно и срещу колит. „Хората, чиято диета е богата на масло от крил или го приемат като хранителна добавка, са предпазени от колит. Именно крил маслото може да се използва и при лечението на неприятната болест без да има странични ефекти”, казва ръководителят на изследването д-р Торе Гримстад, от Медицинския университет в Берген (Норвегия). Маслото от крил има противовъзпалително и антиоксидантно действие. То подпомага работата на храносмилателната система и най-вече на стомаха и червата. Крил маслото е богато на фосфолипиди и антиоксиданти, което обяснява неговото благотворно действие.
Колитът е сериозно заболяване, което се дължи на възпаление на чревната лигавица. Обикновено се проявява с остра диария, а при по-напреднал стадий води до значима загуба на тегло.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.