×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Къде е ключът към щастието?Много хора обвиняват държавата, липсата на пари, работата и семейството си за това, че не се чувстват щастливи. Знаете ли, че има много лесни възможности, за да повдигнете доброто си настроение и да се усмихвате отново. Предлагаме ви няколко въпроси и отговори.

Кое е по-силно усмивката или парче шоколад?
Усмивката. Дори да сте верни любители на шоколадовото изкушение, трябва да знаете, че усмивката предизвиква много по-голямо чувство за удовлетворение и дори щастие. Когато се усмихвате, дори и без причина, мозъкът ви получава сигнали и отделя повече хормони на щастието – ендорфини. Вече има доказателства, че една усмивка е равна на... 2000 парченца шоколад. Кой да е предполагал, че има нещо толкова силно. Усмихвайте се и се смейте, за да се почувствате по-добре. Нищо не ви пречи да опитате.
Йога е комплекс от упражнения, които помагат на човек да се отпусне и да се освободи от стреса и напрежението.

Откъде произлиза йога учението?
Индия. Малко хора знаят, че йога е започнала още преди 3000 години в Индия. Факт е, че когато се разтягате, дишате правилно и изпълнявате определените пози тялото ви се отпуска, мозъкът релаксира и произвежда повече ендорфини. Не претоварвайте организма си. Наслаждавайте се на всяко движение. Доказано е, че плуването също отпуска и е ключът към щастието.


Какво може да подобри настроението ви?
Музиката, приятните ухания, сънят. Знаете ли, че хубавата музика и приятната миризма могат да променят настроението ви. За предпочитане е да слушате леки отпускащи мелодии. Дори да харесвате хеви метъл, най-добре изберете баладите, ако сте в лошо настроение.
Сънят също е от огромно значение. Ако не спите добре в продължение на 1 седмица, ще срещнете проблеми с концентрацията, ще мислите по-бавно и ще сте по-раздразнителни. 8-часовият спокоен сън ви гарантира добро настроение. В случай че имате проблеми със заспиването или се събуждате често през нощта, може да помогнете на тялото си като вземете мелатонин или жълт кантарион. Тези природни продукти по естествен начин помагат на тялото да се отпусне.


Богатите хора по-щастливи ли са?
Не. Парите не са гаранция за щастие. Проучвания показват, че хората, които имат дом, храна и семейство се чувстват много по-щастливи от тези, които разполагат с повече пари. Радостта и удовлетворението идват, когато прекарвате време с любимите си хора. Ето защо най-бързият път към щастието е като поддържате близка връзка със семейството и приятелите си.


Коя храна подобрява настроението?
Авокадото. Не се залъгвайте, че ако хапнете малко шоколад или сладолед ще се почувствате по-щастливи. Опитайте отново – авокадото има истински свръхсили. Тайната е в омега-3 ненаситените мастни киселини, които се съдържат във вкусния плод. Факт е, че хората, които хапват авокадо вместо сладолед или зрънчо, се усмихват повече. Опитайте следващия път, когато нещо е развалило настроението ви.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.