×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Лененото масло помага при Алцхаймер Хапвайте повече мазна риба и ядки, вземайте достатъчно ленено масло (богато на Омега-3 ненаситени мастни киселини). Това ще намали риска да развиете болестта на Алцхаймер. Препоръките са на американски учени от Колумбийския медицински университет. Те установили, че Омега-3 драстично намалява опасността от развитие на Алцхаймер. Ненаситените мастни киселини са причина за намаляване на специфичен протеин в кръвта, известен като бета-амилоид. Високата концентрация на бета-амилоид е предпоставка за развитието на деменция.
Болестта се характеризира със загуба на памет, проблеми с концентрацията и говора, невъзможност за организиране.  Тя е само една от многото прояви на деменцията. За съжаление все още не са открити медикаменти, които напълно да лекуват страшната болест.
В проучването са взели участие над 2000 здрави възрастни хора. Те трябвало да попълнят въпросник, в който да споделят каква диета спазват, имат ли вредни навици и дали спортуват. Доброволците били подложени и на редица кръвни тестове в продължение на няколко години. Оказало се, че хората, които приемат повече омега-3 са с много ниски нива на бета-амилоид. „Това може да обясни защо хората, които спазват средиземноморската диета (богата на омега-3) по-рядко се разболяват от Алцхаймер. Този начин на хранене включва плодове, зеленчуци, ядки, мазни риби”, обяснява ръководителят на проучването д-р Николаос Скремеас.

Ревита Ви препоръчва

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра, 454 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.