×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Вълшебно лято! Но тръгва си, усеща се вече. Особено за тези, които имат да подготвят деца за училище или вече са били в летен отпуск. Сутрин слънцето изгрява по – късно и е по-хладно и...просто си мирише на отиващо си лято. Да, още е тук и още се пържим в обедните жеги, но нима само жегата прави лятото в ума ни! Училище, детска градина, детски ясли. Горките майки на болнавите деца, още от сега се тревожат – а как ли ще е тази година, ще боледува ли, кой ще го гледа? По-благоразумните и предвидливи започват с профилактика.

Профилактиката е предимството на източната медицина пред западната. На запад сме силни в лечението на спешни състояния, както и лечения с нови технологии /трансплантация, генно инжинерство/, но не можем да лекуваме успешно обичайния ежедневен стрес, който се натрупва и страдаме от хронични заболявания. Вече почти всеки се оплаква от някаква болежка. По-младите не обръщат внимание, но все по-рано настъпва времето когато болежките следват една след друга и лекувайки едно, увреждаме друго. Така е, защото нямаме цялостен подход към болния човек, към себе си, лекуваме болестта, а не човека с болест. На изток хората масово практикуват чи гун, бойни изкуства, йога и други практики, по-спокойни са, по-умерени и не усещат болежките си толкова силни.

Как да  предпазим децата и себе си от есенните и зимни инфекции? Сега е времето да почнем!

Самбукус за деца и възрастни, Алое вера, коластра, пробиотични перли „зимен сезон”. Витамини? – не още, рано е, има ги в храната, витамините ще включим по-късно.

Не подценявайте и упражненията, които стимулират кръвообръщението и имунитета. На практика всяко упражнение, което вие правите, може да се приспособи и за децата.

И знаете, нали, ние сме деца на майката земя и от връзката си с нея черпим сила и енергия. Тя ни дава дом, храна, слънце, вода, поля, планини, гори...хиляди поводи за благодарност и усмивка. Ходете боси винаги когато е възможно, разхождайте се, радвайте се на прекрасните летни дни, на голямото искрящо слънце, на усмихнатото синьо небе, събирайте топлина и светлина и ги пазете в сърцето си за мрачните дъждовни дни, за дългата зима.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Текст: д-р Аелита Петрова
лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
Рейки мастер
консултиращ лекар в Български Рейки център

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.