×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Магнезият намалява риска от инсултРедовният прием на магнезий може да намали риска от инсулт. Това сочат резултатите от нов мета-анализ, проведен от шведски учени. Те събрали данните от 7 проучвания, проведени по различно време и в различни държави на ЕС. Оказало се, че рискът от инсулт намалява с 9%, ако човек приема 100 мг магнезий над обичайната си доза. "По-голямото количество магнезий може да има само благотворен ефект върху човешкото здраве”, се казва в доклада на шведските експерти. Анализираните проучвания са обхванали 80-годишен период и в тях са взели участие над 240 400 доброволци на различна възраст.
Без съмнение диетата е от изключително значение за намаляване опасността от инсулт. Досега учените можеха да посочат пряка зависимост между редовния прием на натрий и намаляване опасността от хипертония. Влиянието на магнезия не беше проучено задълбочено. „Анализите ни показват, че по-голяма част от възрастните не вземат достатъчно количество магнезий на ден - 320 мг за жените и 420 мг за мъже. Това може да доведе до редица сърдечни и неврологични проблеми”, пишат в доклада си още учените.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Калций § магнезий, 250 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.