Мазната храна води до необяснима агресия и раздразнителност. Без мазни банички, пици и запръжки... Това съветват учени от Калифорнийския университет в Сан Диего (САЩ). „Колкото по-мазна храна ядем, толкова по-нервни и невъздържани ставаме”, казва д-р Беатрис Коломб, ръководител на проучване продължило 1 година. В тестовете взели участие 1000 мъже и жени на различна възраст. Те били подложени на редица тестове и трябвало да попълнят въпросник за начина си на живот и хранене. Изследователите установили, че наситените мазнини правят хората по-агресивни и нетърпеливи. Учените вземи под внимание и допълнителни странични фактори като пол, възраст, социално положение и др. „Ограничавайте консумацията на мазни храни, включете в храната си повече
Омега-3, не пропускайте витамините и минералите. Само така може да контролирате агресията и постоянната раздразнителност”, съветва още д-р Коломб.
Ревита Ви препоръчва
Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК
Ленено масло, 474 ml
Ленена пудра, 454 mg
Мега ефа бленд, 1350 mg
Коментари (0)
Нов коментар