×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3

 

 

Повечето хора са чували за предимствата на омега-3, иззети от студеноводни риби. Основните от тях са свързани със здравето на мозъка и нервната система, но има много доказателства, че омега-3 осигуряват много по-широк спектър ползи.

 

 

Какво да имате предвид, ако сте решили да приемате рибено масло?

 

В началото, когато добавките с рибено масло бяха въведени на пазара, основното, от което потребителите се интересуваха, бе свързано с чистотата и потентността им. Това са основателни опасения, тъй като някои от студеноводните риби наистина могат да съдържат опасни токсини.

 

Студеноводните мазни риби често са изложени на въздействието на замърсители от околната среда, някои от които могат да бъдат концентрирани в черния им дроб – основният орган, който осигурява маслото. Тези замърсители включват живак, полихлорирани бифенили и др.

 

Тъй като омега-3 са полиненаситени мастни киселини, те бързо се окисляват при нормални условия. А при някои хора и най-ниската степен на гранясване причинява храносмилателни разстройства, което изключва рибеното масло от техния избор.

 

И още - за да се получат осезаеми резултати от рибеното масло е необходима относително висока дневна доза от 2400 mg EPA / DHA на ден. За съжаление добавките с EPA и DHA, които приемат повечето хора, често не съдържат достатъчно високи количества от тези мастни киселини, пише в Life Extension.

 

Най-новите тенденции по отношение на рибеното масло е, че то трябва да бъде получено от риба, обитаваща девствени океански води, които се отличават с много ниски по-нива на замърсяване. Един отличен продукт в това отношение, е рибеното масло на Natural Factors, добито от дива сьомга от Аляска. То е ултра-пречистено и с висока концентрация на ЕРА и DHA. Дестилирано е още когато е било сурово, за да се извлекат окислителните продукти, като холестерол. Процесът на студено екстрахиране при него гарантира много по-високи концентрации на така полезните омега-3 мастни киселини EPA и DHA.

 

То е филтрирано неведнъж, за да се отстранят всички остатъчни диоксини, тежки метали и хлорирани замърсители от състава му. Технологията на молекулярна дестилация, използвана при създаването му, дезодорира рибната миризма и вкус.

 

 

Защита срещу гранясване (окисляване)

 

Осигуряването на свежест при добавките с рибено масло винаги е предизвикателство, защото полиненаситените омега-3 са силно податливи на окислително разграждане. Окисляването намалява ефикасността на маслото и предизвиква неприятна миризма и може да генерира обрауване на свободни радикали.

 

При производството на маслото от дива сьомга от Аляска на Natural Factors, се използва многоетапен процес, с цел запазване на оптималната свежест. Това ниво на свежест е особено важно за хората със стомашна чувствителност към добавките с рибено масло. Процесите на допълнително пречистване, използвани при маслото от дива сьомга на Natural Factors елиминират окислението и предотвратяват храносмилателния дискомфорт, до който се стига при прием на повечето рибни масла.



100% дива сьомга (от Аляска) масло 1300 mg предоставя пълния спектър от 17 активни мастни киселини, включително омега-3, -5, -6, -7, -8 и -9 в естествено съотношение. Дивата сьомга от Аляска на Natural Factors идва от дълбоките, кристално чисти води на Тихия океан. Уловът й се извършва в съответствие със строгите регулации на Alaska’s Fish and Game Department, като застрашените видове не се използват. Уловена е при устойчив риболов, който не представлява риск за естествения репродуктивен капацитет на рибните популации.

 

Софтгел капсулите са произведени по Enteripure™ - специална технология, която запазва целостта на омега-3 и ги предпазва от суровата стомашна киселина. Enteripure™ осигурява доставка на EPA и DHA до тънките черва, за да могат те да се усвоят максимално от организма!

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.