×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 

Уникалните свойства на медицинските гъби са ново откритие в съвременната медицина. Те съдържат високи нива на антоцианини фитонутриенти,  гликопротеини, бета-глюкан полизахариди, както и антиоксиданти за лечения и превенция на редица заболявания. Повечето от познатите медицински гъби се характеризират с уникални антивирусни, антибактериални, противопаразитни, противовъзпалителни и антидиабетни свойства. Те действат ударно върху имунната и сърдечно-съдовата системи, като намаляват риска от заболявания и редуцират появата на ракови клетки.

Медицинските гъби – бъдещето на природната защита


За пръв път на българския пазар на хранителни добавки се появява продукт, съчетаващ в себе си полезните свойства на 12-те най-известни лечебни гъби в света. Неповторимата комбинация Myco Defens съдържа оптимално количество смес от органични гъби и включва:

Кордицепс

В Китай гъбите Кордицепс се използват за проблеми, свързани с дишането, движението, сексуалната дисфункция и имунната система. Те са изключително ефикасни при депресия, алергии и настинки. Притежават „антистрес” и „анти-ейджинг” ефект. Кордицепс усилва естествената енергичност и издръжливост на организма, регулира апетита и съня. Гъбата лекува заболявания на черния дроб, сърцето, бъбреците и белите дробове.

Месима

В Корея Месима се използва най-често за предотвратяване на повторна поява на рак. Проучвания доказват, че полизахаридите, извлечени от гъбата Месима, имат по-добър ефект при тумори в сравнение с всички други медицински гъби. Проучвания показват, че екстрактът от тази гъба е най-добре подпомага имунната система след химиотерапия и друго противораково лечение.

 

Майтаке

Медицинската гъба Майтаке се използва при лечение на вируси, бактериални инфекции и ракови заболявания. Тя притежава свойството да повлиява благоприятно върху имунната система и да регулира нивата на глюкозата, кръвното налягане, инсулина, холестерола, липидите, фосфолипидите и триглицеридите. Майтаке също помага и за намаляване на теглото. Уникалността на гъбата се състои и в богатото й съдържание на калций, калий, магнезий, витамини  Д2, ниацин и Б2.

Рейши

Гъбата Рейши е най-добрият имуностимулатор сред всички храни. Тя увеличава производството на Т-клетките, които убиват всички вируси и бактерии. Ценена е като лекарство против кашлица и простуда. Рейши подобрява чернодробната функция, помага при алергии и пречи на растежа на ракови клетки. Тя е супер антиоксидант и противовъзпалително средство.

Ямабушитаке

Проучване при хора, които се подлагат на изследване с прием на гъбата Ямабушитаке, показва значително подобрение на мозъчните функции. Тя се препоръчва и прилага при леки когнитивни нарушения.

Химематсутаке (Агарикус блазей)

Гъбата Химематсутаке значително подобрява имунитета и се бори успешно с раковите заболявания. Стимулира производството на интерферон и интерлевцин, притежава уникални антивирусни свойства, понижата холестерола, нормализира кръвното налягане.  Освен че поддържа имунната система, тя възстановява естествения баланс в организма.

 

 

Шийтаке

Освен превъзходни хранителна качества, гъбата Шийтаке притежава и доказан антитуморен, антивирусен и антибактериален ефект. Тя е богат източник на протеини, калий, цинк, селен, желязо, витамини и полизахариди. Съдържа големи количества левцин и лизин – основни аминокиселини, които липсват в по-голямата част от зърнените храни. В източната медицина се използва за лечение на простуда, морбили, възпаление на бронхите, главоболие, едра шарка и силна отпадналост.

Зху линк

Гъбата Зху линк е позната като мощен антибиотик, антитуморно средство, както и като диуретик и лек за инфекции на пикочните пътища. Други благоприятни ефекти от гъбата се наблюдават срещу паразити, лечение на хепатит Б, стимулиране на имунната система и борба с рака.

Кауаратаке

Позната и в България, гъбата Кауаратаке е най-богатият природен източник на полизахарида крестин и редица ензими. Тя е уникално средство срещу рака – намалява метастазите и понижата страничните ефекти от химиотерапията. И още – стимулира чернодробната функция и подобрява дейността на дихателната система и стомашно-чревния тракт.

Хиратаке

Съдържанието на големи количества гликани, витамини B1, B2, B3, B5, B6, D, C, протеини, стероли, минерали, микроелементи и мастни киселини прави гъбата Хиратаке една от най-добрите стимулатори на имунната система. Нейното действие намалява холестерола и кръвната захар. Премахва екземи, кожни заболявания, хемороиди и разширени вени.

Агарикон

Гъбата Агарикон намира основно приложение като лекарствено средство при туберкулоза и пневмония. Използва се и при мускулни или ставни болки. С Агарикон се лекуват както ревматоиден артрит, така и всякакви заболявания на дихателните пътища – кашлица, астма и др.

Чага

Традиционно гъбата Чага се използва за лечение на рак и други сериозни заболявания. В източната медицина е позната и като лек за стомашни проблеми, туберкулоза, хипертония, вирусни инфекции, сърдечно-съдови заболявания и диабет. Отскоро за гъбата Чага се предполага, че е потенциален лечител на ХИВ.

Myco Defense

Иновативният продукт Myco Defense® съдържа екстракт от всяка една от изброените медицински гъби и притежава уникалните качества и лечебни свойства, споменати поотделно.  При създаването на Myco Defense® е използван специален процес на ферментация, с помощта на който се запазват ценните качества на гъбите. Уникалният метод на обработка и съдържанието на витамин С и корен от джинджифил подпомагат усвояването на Myco Defense® от организма. При производството на Myco Defense® са използвани растителни целулозни  капсули, които правят продукта достъпен за вегетарианци и са лесни за поглъщане. Всички съставки на Myco Defense® са 100% органични, което гарантира тяхната чистота и качество. Приложението му включва:

  • Мощна антиоксидантна защита на тялото.

  • Забавя стареенето.

  • Повишава устойчивостта при умора, стрес, напрежение и раздразнителност.

  • Силно енергизира и помага за справяне с умората.

  • Поддържа имунната система здрава и устойчива.

  • Премахва кислородния стрес в клетките.


Myco Defense® е създаден, за да поддържа и защитава дългосрочно и устойчиво вашето  здраве!

 

Коментари (11)

    • Йоана
    • 2011-05-10 14:08:43
    Каква е цената на капсулите?
    • Maria
    • 2011-05-10 14:22:09
    Здравейте Йоана, Цената на Мико Дифенс е около 28 лв в аптека - зависи от ценовата политика на аптеката. Ако мога да помогна с друго, на разположение съм :) Поздрави, Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg
    • Йоана
    • 2011-05-10 14:28:21
    Благодаря ви много а бързият отговор! Сега ще звънна тук във Видин да попитам. И още нещо-има ли възможност да си ги поръчам направо от вас? Интересува ме и цената да Шийтаке и Майтаке:)
    • Maria
    • 2011-05-10 14:41:43
    Цената на Шийтаке и Майтаке е около 32 лв, отговорих ви на страницата с продукта, а колкото до това дали можете да си ги поръчате от нас - няма такава възможност, защото работим само с аптеки. Проверих телефона - наистина няма връзка. Можете да си го поръчате в интернет от онлайн партньорите ни :) Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg
    • Йоана
    • 2011-05-10 14:30:35
    Номерът за Видин е невалиден!Бихте ли ми дали актуален телефон за магаина тук?
    • Йоана
    • 2011-05-10 14:59:25
    За Видин с коя аптека работите?
    • Maria
    • 2011-05-11 11:39:30
    Можете да помолите която и да е аптека да го поръча от нас, но точно във Видин нямаме търговски представител и нямаме често поръчки от там. Можете да откриете всеки продукт в онлайн магазините, с които работим, защото ще ви излезе по-евтино, отколкото да го изпратим по куриер. Поздрави, Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg
    • Йорданка
    • 2012-01-16 16:06:52
    Оперирана съм от карцином на гърдата/мастектомия без химиотерапия/преди 12г.Впоследсвие качих килограми ,а и нищо не пия за имунна с-ма без да броим есенно време-респивакса.Какво бихте ми препоръчали за имуннната с-ма и метаболизма.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2012-01-17 13:44:25
    Здравейте, Йорданка, Щом операцията е била преди 12 години, на практика сте вече здрава. Въпреки това, счита се , че имате предразположение към този род болести и укрепването на имунитета е нещо, за което постоянно да се грижите. Освен хранителните добавки е нужно да се стремите към здравословно хранене, двигателна активност, чисти помисли и позитивни чувства. Рейши 190 мг, 2 по 2 – добър антиоксидант, укрепда имунната система, подобрява метаболизма и пречистването на тялото, способства за намаляване на теглото. http://revita.bg/2115/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%88%D0%B8-190-mg/ Алайв - Осигурява всички необходими витамини и минерали за възстановяване на организма. По 1т. дневно. http://revita.bg/2989/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B2-1g/ Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки
    • Мариян
    • 2015-09-17 09:34:57
    Здравейте нещо за ревматойден артрит.борим се с него само с кортизон и метатриксат.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2015-09-18 12:13:34
    Здравейте, При всяко хронично протичащо заболяване, основно изискване е подходящо за заболяването хранене и начин на живот / дневен режим, двигателен режим-кинезитерапия, отпускащи упражнения/. Има много санаториуми, в които се лекува ревматоиден артрит. Добре е да се посещават 1-2 пъти годишно. Като добавки към храната са подходящи рибено масло, ленено масло, масло от пореч, дяволски нокът, ако няма противопоказания – други заболявания и несъвместими лекарства. Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.