×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Микробите водят до ПаркинсонАлцхаймер, Паркинсон, аутизъм, депресия и шизофрения – болестите, от които страдат все повече хора през последните години се причиняват от микроби. Данните са от мащабно проучване, публикувано във френското списание „Наука и живот“.
След изследването, проведени в продължение на десетилетия, учени от различни страни стигнаха до този неочакван извод. Лекарите смятат, че микробите успяват да преодолеят естествената преграда между циркулиращата кръв и мозъчните клетки. Веднъж попаднали там те изпускат токсини, които разрушават тяхната структура. Освен това микробите променят електромагнитните сигнали на мозъка и едновременно с това проникват в самите клетки и ги разрушават. Резултатът са тежки заболявания като Паркинсон, аутизъм, болестта на Алцхаймер, депресия. Още през 2006 г. изследователи от Колумбийския университет (САЩ) доказаха, че 20% от случаите на шизофрения се дължат на инфекции, преболедувани от майката през бременността. Други проучвания пък сочат, че децата, родени през зимата и пролетта са с повишен риск (5 - 8%) от шизофрения.  Според лекарите това се дължи на вируса на грипа, който е най-активен през този сезон и може да „отключва“ заболяването. Рискът от аутизъм, маниакалната депресия или Алцхаймер за детето е много по-голям, ако майката е имала херпес през бременността.
Доказването на връзката между микробите и някои от заболяванията на мозъка е добра новина за учените. Те смятат, че това дава надежда за разработването на нови лекарства опасните заболявания. В скоро време ще започне и разработването на ваксина, която да попречи на микробите да атакуват мозъка.

За по-висок имунитет Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Collactate, 400 mg

Витамин С & биофлавони, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С & шипка, 500 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Мико дифенс, 1 000 mg

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.