×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Могат ли дрехите да предизвикат алергия?Без съмнение пролетта е сезонът на алергиите. Това е и сезонът, в който хвърляме палтата и дебелите дрехи и се втурваме по магазините за голямото пазаруване. Възможно ли е обаче някои от любимите ни дрешки да са причина за сърбежите, подсмърчането и кихавицата? Оказва се, че да.


Металните закопчалки. Усещали ли сте сърбеж, зачервяване, обриви... никелът от обеците, които така обичате или от закопчалките на любимите ви дънки може да е причина за алергията. Като много други кожни алергии и тази се развива с години. Напълно нормално е миналата пролет да не сте се оплаквали от сърбеж и зачервяване. Тази обаче дори и при най-малкия допир кожата ви да реагира. За съжаление този метал може да се намери и в закопчалките на сутиена, на почти всички бижута (без скъпоценните метали), копчетата и циповете. Добрата новина е, че в повечето случаи зачервеното място минава още след няколко намазвания с крем, съдържаш хидрокортизол. Важно е да избягвате да носите бижута, изработени от никел. Избирайте дрехите си така, че копчетата или катарамите им да се облечени с плат. Проучвания сочат, че приемът на Омега-3 помага за намаляване на кожните алергии. Вземайте ленено масло (богато на Омега-3) поне в продължение на месец още при първите симптоми.
Тесните дрехи. Колкото по-топло става, толкова по-къси и тесни са дрехите. Дънки, поли и блузки... За съжаление изследвания сочат, че прекалено тесните дрехи се отразяват неблагоприятно на кожата. С покачването на температурите епидермисът не може да диша свободно и се запарва. Така често се получава зачервяване, кожата се изпотява и алергията е на лице. За да се предпазите от подобен проблем, хидратирайте кожата си редовно с натурална козметика. Купувайте си дрехи от естествени материи като памук и коприна. Алергична реакция може да се предизвика и от дрехи, които са били боядисани неправилно. Затова заложете само на качествените марки. Все пак въпреки модата избягвайте прекалено тесните панталони. Те могат сериозно да навредят на здравето ви.
Огромните чанти. Отдавна малките чантички излязоха от мода. Често ще видите момичета с огромни торби, преметнати през рамо или бизнес-дами с тежки лаптопи. Пълни с какви ли не неща, тежките чанти могат да предизвикат зачервяване и разраняване на кожата на рамото ви. Дерматолозите споделят, че при тях идват пациентки със сериозни проблеми по кожата в резултат от разраняване от тежки чанти. Звучи невероятно, но е факт. Използвайте пудра и овлажняващ крем, за да намалите червенините и да се справите с алергията по кожата. Внимавайте какво слагате в чантата си. Сменяйте често ръката, с която я носите.

За да преборите алергията, Ревита Ви препоръчва

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Алое вера (сок от цели листа), 1 000 ml

Алое вера (гел и сок), 1 000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1 000 ml

Алое вера (лист), 550 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.