×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Мозъкът е отговорен за преяжданетоДиети, спорт и лишения... Много хора се борят безрезултатно с килограмите и въпреки усилията, които полагат не могат да се справят с този проблем. Знаете ли, че някои хора са програмирани да преяждат?! Оказва се, че само силна воля не е достатъчна за трайната загуба на тегло. Вместо това, за да се преборите с преяждането някои експерти препоръчват да се фокусирате върху начина, по който мозъкът реагира на храна. Според американски учени, публикували резултатите от тестовете си наскоро, мозъкът на много дебеланковци е програмиран да изисква повече храна. Това води до прекаляване с храната и провал с всички диети. Ето защо ако те успеят да се преборят с този проблем, това ще е ключът към по-успешна загуба на тегло.
"Дори и силно мотивирани и добре информирани, пациенти се мъчат безрезултатно с желанието си да се насладят на много вкусни храни, които съдържат прекалено много захар, сол и нездравословни мазнини", казва ръководителят на проучването д-р Брад Апелхан, клиничен психолог и изследовател в сферата на затлъстяването в медицинския университетски център „Ръш” в Чикаго (САЩ). Резултатите показват, че три основни възприятия на мозъка са нарушени при по-пълните хора.
Дебеланковците възприемат храната като награда. За тях яденето е истинско удоволствие. Когато човек се храни, мозъкът изпраща такива сигнали до тялото, както когато употребяват наркотици, прави секс или играе хазарт. Ето защо тези хора се пристрастяват към храна като към дрога. За тях най-големите изкушения са сладките и мазните храни.
Вторият проблем е, когато е нарушена способността на човек да се храни умерено. При някои хора самоконтролът и планирането почти изчезват.
Не на последно място шишковците предпочитат да се насладят на краткосрочните награди, отколкото на дългосрочните победи. Ето защо те се отдават на удоволствието да се хранят тук и сега, пред това да се радват на хубаво и здраво тяло след няколко месеца.
Според д-р Апелхан тези мозъчни процеси съчетани с нездравословния начин на живот лесно водят до бързо напълняване. Осъзнаването на този проблем и контрол над външната среда може да е ключът към загубата на тегло.
Ето защо специалистите препоръчват:

  • Изхвърлете всички сладки и прекалено мазни храни от дома си и от работното си място.
  • Винаги правете списък с покупки преди да отидете до магазина и се придържайте строго към него. Така няма да се изкушите да купите нещо нездравословно.
  • Намалете стреса. Често той е причина за преяждането.
  • Стойте далеч от ресторантите и заведенията за бързо хранене.


Ревита
Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Зелен чай, 450 mg

Коментари (1)

    • И
    • 2017-09-30 00:30:07
    Аз се казвам И. и съм компулсивно ядяща. Моето хранително разстройство ме мъчеше повече от десет години, преминавайки във всякакви фази (анорексия, булимия и преяждане), като най-основната беше на преяждане. Днес съм щастлива и благодарна, защото не ми се налага да пазя диети, нито да ям храните, към които съм пристрастена. Работя 12-стъпкова програма за възстановяване от хранително разстройство, меря си храната 3 пъти на ден, предавам ги на човек, който работи същата програма и има повече опит, и не ям нищо между храненията. Имам нормално тегло и добър живот, пълен с много приятели и успехи. А преди исках да се самоубия. Толкова бях затънала в ада на храната. Това е болест, а не каприз. Всеки, който мисли, че има проблем с храната и не може да я контролира, е добре дошъл на нашите сбирки. Ние сме Анонимни Грейшийтърс (greysheet.org). Сбирки имаме всеки вторник от 19 ч. до 20 ч. в гр. София на бул. Стефан Стамболов 34. Скайп, на който също се провеждат сбирките: gsbeyondthewildest. Заповядайте! Има изход! И.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.