×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
мултивитамини за енергия и здраве

 

Консумацията на големи количества плодове и зеленчуци може да помогне за предпазване от заболявания на сърдечносъдовата система, да контролира кръвното налягане, да предпази от някои видове рак, да помогне за избягване на стомашно-чревни разстройства, да предпази очите от заболявания като катаракта и дегенерация на макулата, и др.Това са само малка част от причините, заради които си струва да хапвате повече плодове и зеленчуци!

 

Доста интересно, нали?  Остава въпросът,  какъв прием може да се счита за достатъчен?  Експертите се обединяват около тезата, че плодове и зеленчуци трябва да се консумират между пет и девет пъти дневно.  Но дали повечето от вас го правят? За съжаление, отговорът е отрицателен. Дори хората, които мислят че консумират много плодове и зеленчуци, се оказва че го правят по не повече от три пъти на ден, което със сигурност не е достатъчно!

 

Ето за какво предупреждават авторите на едно съвременно проучване, публикувано в The American Journal Of Clinical Nutrition:

„Според медицинско изследване, проведено през 1951 г., дневните нужди от витамин А са се покривали от две праскови. В наши дни обаче се оказва, че човек трябва да консумира 53 праскови на ден, за да получи същата доза витамин А. Според същото изследване, хранителната стойност на плодовете и зеленчуците  през последните десетилетия постоянно и трайно намалява, стигайки до драстични разлики в сравнение с половин век назад, най-вече поради  новите начини за отглеждане на плодове и зеленчуци. Именно затова, авторите на тази теза препоръчват не по-малко от 13 приема дневно.“

 

Може би причината че не получаваме достатъчно витамини и минерали, дори и при един балансиран и наситен хранителен режим, се крие именно в това, че хранителната стойност  на плодовете и зеленчуците рязко е спаднала през последните десетилетия?

Отговорът, разбира се, не може да бъде еднозначен. Ясно е обаче, че само една таблетка мултивитамини съдържа голяма част от повечето препоръчителните  дневни дози витамини, минералидруги ценни вещества. Тогава защо да не си ги набавяте и по двата начина?

 

Ако не можете да консумирате плодове и зеленчуци 9 пъти дневно, което е твърде вероятно, защо просто не добавите мултивитамин? Ключовата дума тук е добавяне, не заместване!

 

Според последни изследвания, все повече хора се хранят изключително нецелесъобразно, което е основна причина за развитието на сериозни заболявания и преждевременно стареене. Бъдете наистина честни със себе си и и си признайте колко пъти дневно поемате плодове и зеленчуци…? Ако те не посрещат нужната дневна доза витамини и минерали, изберете подходяща мултивитаминна формула, която компенсира острата липса на хранителни вещества!

 

Задължително е да направите тази крачка, особено сега, на прага на есента и зимата. С настъпването на студеното полугодие, имунната система става силно чувствителна към влиянието на околната среда. Недостигът на слънце, ниските температури, застоялият начин на живот и липсата на витамини в храната, отслабват естествените защити срещу многобройните вируси и бактерии. Ето защо през есента и зимата хроничните заболявания се обострят, кожата и косата се „разболяват”, усещането за умора надделява.

 

Вие можете да предотвратите всичко това като подсилите имунната си система чрез допълнителен прием на качествени мултивитамини!

 

желирани мултивитамини  - бърза енергия и тонус

 

 

Препоръчваме ви богатата серия Alive!, която включва оригинални продукти на американската компания Nature’s Way. Серия Alive! предлага разнообразна гама от мултивитаминни формули за всяка възраст и всеки вкус. Alive! мултивитамини са уникален източник на витамини и минерали. Те съдържат екстракти от плодове и зеленчуци, органични гъби и зелени растения, сред които спирулина и хлорела! Но не е само това! Alive доставят още храносмилателни ензими, амионокиселини, антиоксиданти, както и омега 3, 6 и 9 мастни киселини!

 

 

Alive! мултивитамини нямат нищо общо със стандартните синтетични витамини, съдържащи единствено химични съединения, които не се срещат в природата! Alive! мултивитамини са изцяло натурални и съдържат само сертифицирани екстракти, извлечени от естествени източници. Alive! мултивитамини осигуряват всичко необходимо за нормалното функциониране на костите, храносмилателната система, зрението, сърдечно-съдовата система и имунитета.

 

Широкоспектърното действие на Alive! подобрява състоянието на всички органи и системи в тялото, включително на нервната система. Уникалната мултивитаминна матрица намалява риска от развитието на депресии, безпокойство, неврози и др., и наред с това осъществява контрол върху вече съществуващи хронични и дегенеративни заболявания. Аlive! мултивитамини се препоръчват за хора с проблемни коса, кожа и нокти, понижен имунитет, сърдечно-съдови и неврологични заболявания, стомашно-чревни проблеми, хронична умора, липса на концентрация, безсъние и др.

 

Мултивитаминните формули Аlive! са специално тествани, за да се установи със сигурност, че в техния състав не влизат пестициди, хербициди, глутен, соя, оцветители, консерванти, захар и др.! Само 1 таблетка на ден е достатъчна, за да възвърнете необходимите нива на енергия и то непосредствено след приема!

 

Alive! Мултивитамини се предлагат в следните разновидности:

-Alive! мултивитамини- под формата на таблетки за пиене!
-Alive! калций + витамин D3. Под формата на дъвчащи таблетки със страхотен плодов вкус!
-Желирани мултивитамини Alive! за възрастни!
-Alive! желирани мултивитамини за мъже 50+!

-Alive! желирани мултивитамини за мъже под 50-годишна възраст!

-Alive! желирани мултивитамини за жени 50+!

-Alive! желирани мултивитамини за жени под 50-годишна възраст!
-Витамин С Alive! Organic. Вегетарианска натурална формула на прах с екстракти от органична ацерола (супер богат източник на естествен витамин С), органично годжи бери, органично киви и органична амла. 100% абсорбция!

 

желирани мултивитамини за деца

Alive! серия за деца:

-Alive! желирани мултивитамини за деца!

-Alive! дъвчащи мултивитамини за деца!

 

Съживете имунитета си и енергизирайте тялото и ума си веднага!

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.