Search
Филтрирай по...

Мултивитамините ALIVE!

Днес откриваме какви ли не витамини за подобряне на здравето. Повечето от тях за съжаление са синтезирани по химичен път и съдържат вредни за здравето компоненти.

Мултивитамините ALIVE! са създадени от напълно естествени източници с уникални качества. ALIVE! е специално разработена формула за лесно разтваряне и абсорбиране в организма. Дори и под формата на таблети, те се разграждат бързо и лесно в храносмилателния тракт. В сравнение с останалите  витамини, те са единствените, които се абсорбират в организма за по-малко от 20 минути. Мултивитамините ALIVE! се предлагат в различни форми – таблети, капсули и течност. Компанията производител Nature`s Way е лидер в производството на хранителни добавки в САЩ. В момента тя е най-напредналата в технологчно отношение компания, разполагаща със световно признати производствени съоръжения с  GMP-СЕРТИФИКАТ.


Богатият на естествени вещества витаминен комплекс действа многопосочно – подобрява функцията на всички системи в тялото, като едновременно контролира хроничните заболявания и дегенеративните състояния. Освен това мултивитамините  ALIVE! енергизират тялото, подпомагат умствената дейност и засилват имунната система. ALIVE! предпазва от появата на психични проблеми като депресия и безпокойство и има изключителен ефект срещу рак, диабет, сърдечни заболявания, остеопороза, заболявания на нервната система, затлъстяване и храносмилателни нарушения.  Този уникален продукт съдържа огромно разнообразие от следните балансирани хранителни вещества, витамини, енергизатори и антиоксиданти:

 

29 витамина и минерала

24 плодове и зеленчуци

14 зелени растения

18 аминокиселини

12 хранителни ензима

10 Омега 3, 6, 9 есенциални мастни киселини

12 органични гъби

Две от най-важните съставки на мултивитамините ALIVE! са водораслите спирулина и хлорела, които спомагат за детоксикацията на черния дроб и прочистването на кръвоносната система. Спирулината е богат източник на лесно усвоим протеин и е много ценна заради антиканцерогенния си ефект. Хлорелата съдържа компонент, който спомага за бързото възстановяване на нервната тъкан. Екстрактите от ечемик и пшеница от състава на Алайв имат изразено антитуморно действие, благодарение на съдържащите се в тях фитохимикали. Глухарчето има не по-малко полезно действие – регулира нивата на кръвната захар и поддържа доброто функциониране на черния дроб. Мултивитамините съдържат екстракти от градински зеленчуци като зеле, спанак, брюкселско зеле, магданоз, моркови и др. и плодове като червени боровинки, сливи, череши, къпини и др.,  които са богати на  фитохимикали и антиоксиданти, необходими за превенция на злокачествени заболявания и за предпазване на тялото от разрушителното действие на свободните радикали. Медицинските гъби също имат мощно противораково действие и засилват имунната система. Цитрусовите биофлавоноиди допълнително доставят вещества, които влияят благотворно върху имунната система.

В ерата на индустриализация и нови технологии се наблюдава тенденция, която все повече ощетява здравето ни.  Липсата на витамини и минерали в организма води до нарушаване на правилното функциониране на повечето системи и органи.  С мултивитамините ALIVE! можете да помогнете на организма си да преодолее много от здравословните проблеми и да си осигурите здраве и дълголетие за години напред.

Продуктът не съдържа изкуствени оцветители и подсладители, лактоза, консерванти, захар и дрожди. Съставките им са извлечени от изцяло естествени източници, повече на брой, отколкото в който и да е друг подобен продукт.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top