×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Мултивитамините Alive! (Алайв) още веднъж доказват по категоричен начин, че са най-богатата формула, предлагана на българския пазар. Съдържат изключително разнообразна гама от витамини, минерали, плодове, зеленчуци, ензими, биофлавоноиди, билки, аминокиселини, омега 3/6/9 мастни киселини, зелени храни, гъби. Осигуряват всички необходими витамини и минерали за подхранване на организма. Съдържат изцяло натурални съставки, осигуряващи много повече от енергия, в сравнение с други марки мултивитамини.

Alive! се усвоява 5 пъти по-бързо и ефикасно от други мултивитамини, предлагащи се на българския пазар.

Вече с добавени ресвератрол, CoQ10 и глог за по-добро функциониране на сърдечно-съдовата система!

Обогатени са с по-голямо количество витамин D: 1000 IU*

Чрез Alive! вече може да приемате и мощните антиоксиданти нар и акай!

НОВО! Таблетките Alive! са с ново покритие: clear-coated, което включва само полимер и пластификатор. Таблетките са безцветно филмирани!


Новата, обогатена формула на Alive! Мега мултивитами съдържа:

13 витамина!
Alive! е източник на антиоксидантните витамини A, C, D и E и даващите сила витамини от група B. B-витамините превръщат основните хранителни вещества (мазнини, протеини и въглехидрати) в енергия и участват в производството на аденозин трифосфат – вещество, което служи за „енергиен акумулатор” на клетките.

12 минерала!
Alive! съдържа комплекс от 12 минерала, необходими за поддържане на добро физическо здраве. Заедно минералите включени в Alive! подобряват обмяната на веществата и подпомагат биохимичните реакции, протичащи в организма.

26 плодове и градински зеленчуци!
Alive! е зареден с екстракти от плодове и градински зеленчуци, които подхранват организма с флавоноиди, каротеноиди, лигнани, антиоксиданти и други полезни растителни вещества. Освен това плодовете и зеленчуците в състава на Alive! доставят големи количества въглехидрати, които осигуряват производството на повече енергия.

18 аминокиселини!
Alive! съдържа широка гама аминокиселини, необходими за захранването на имунната система и производството на енергия. Аминокиселините в Alive! повишават защитните функции на организма и действат като източник на сила, бодрост и добро настроение.

• 12 храносмилателни ензими!

Формулата Alive! съдържа натурални храносмилателни ензими от растителен произход. Те подпомагат разграждането на храната и улесняват усвояването на всички полезни компоненти, които се съдържат в продукта.

12 гъби (organic)!
Alive! е източник на 12 медицински гъби, богати на витамини, минерали и полизахариди. Комплексът от гъби включен в Alive! укрепва отбранителната система на организма и осигурява повече сила, жизненост и физическа издръжливост.

14 зелени храни!
Сред които лечебните микроводорасли спирулина и хлорела. Двете микроводорасли са сред най-богатите източници на пигментното вещество хлорофил, което подобрява енергийния обмен на клетките и действа стимулиращо върху целия организъм.

40+ антиоксиданти!
Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали, токсични съединения, които отделят отровни оксиди и застрашават организма от пагубни болести. Антиоксидантите подобряват физиологията на организма, като го предпазват от вируси, бактерии, токсични вещества и подобряват имунната система.

Омега 3/6/9 мастни киселини
Мултивитаминната формула Alive! доставя омега 3, 6 и 9 мастни киселини от ленено и слънчогледово семе. Омега мастните киселини повишават физическата сила и издръжливост и помагат на организма да се възстанови след тежка и изтощителна работа.

Alive! е произведен по традиционно високия стандарт на Nature’s way, с най-висококачествени натурални съставки.

Alive! е натурален продукт. Без изкуствени съставки или консерванти. Не съдържа мая, мляко, лактоза, захар и млечни продукти.

*IU (international unit) е международна мярка, която се употребява за количество на определено вещество като мастно-разтворимите витамини А, D и E, както и за определни хормони, ензими и биологични продукти като ваксините, например. 1 IU витамин D е еквивалент на 0, 025 мг.

 

Коментари (4)

    • Лъчезар Стойчев
    • 2015-06-09 16:58:14
    Здравейте, Въпросът ми е следния: На витамините пише по 1 таблетка дневно,в сайта на производителя пише по 3,става въпрос за същите витамини. Какво мислите?
    • Ревита
    • 2015-06-10 09:22:01
    Здравейте, Благодарим Ви за запитването. Да, има разлика в дневните дози. В сайта на производителя е отбелязан приемът, препоръчителен за американския пазар. На българския етикет приемът - 1 таблетка дневно - е съобразен с регламентираните от ЕС максимално допустими концентрации на веществата. Българският етикет е преминал през контрол и одобрение от БАБХ, преди продуктът да се пусне в продажба. Винаги приемайте предписаните количества, упоменати на българския етикет. За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Марина
    • 2018-02-07 21:08:36
    Здравейте,могат ли да се пият витамините от хора с Хашимото?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2018-02-14 17:15:15
    Здравейте, Да, по 1 табл. дневно след хранене 1 месец. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.