Search
Филтрирай по...

Мултивитамините Alive! – с нова още по-добра формула!

Мултивитамините Alive! (Алайв) още веднъж доказват по категоричен начин, че са най-богатата формула, предлагана на българския пазар. Съдържат изключително разнообразна гама от витамини, минерали, плодове, зеленчуци, ензими, биофлавоноиди, билки, аминокиселини, омега 3/6/9 мастни киселини, зелени храни, гъби. Осигуряват всички необходими витамини и минерали за подхранване на организма. Съдържат изцяло натурални съставки, осигуряващи много повече от енергия, в сравнение с други марки мултивитамини.

Alive! се усвоява 5 пъти по-бързо и ефикасно от други мултивитамини, предлагащи се на българския пазар.

Вече с добавени ресвератрол, CoQ10 и глог за по-добро функциониране на сърдечно-съдовата система!

Обогатени са с по-голямо количество витамин D: 1000 IU*

Чрез Alive! вече може да приемате и мощните антиоксиданти нар и акай!

НОВО! Таблетките Alive! са с ново покритие: clear-coated, което включва само полимер и пластификатор. Таблетките са безцветно филмирани!

Новата, обогатена формула на Alive! Мега мултивитами съдържа:

13 витамина!
Alive! е източник на антиоксидантните витамини A, C, D и E и даващите сила витамини от група B. B-витамините превръщат основните хранителни вещества (мазнини, протеини и въглехидрати) в енергия и участват в производството на аденозин трифосфат – вещество, което служи за „енергиен акумулатор” на клетките.

12 минерала!
Alive! съдържа комплекс от 12 минерала, необходими за поддържане на добро физическо здраве. Заедно минералите включени в Alive! подобряват обмяната на веществата и подпомагат биохимичните реакции, протичащи в организма.

26 плодове и градински зеленчуци!
Alive! е зареден с екстракти от плодове и градински зеленчуци, които подхранват организма с флавоноиди, каротеноиди, лигнани, антиоксиданти и други полезни растителни вещества. Освен това плодовете и зеленчуците в състава на Alive! доставят големи количества въглехидрати, които осигуряват производството на повече енергия.

18 аминокиселини!
Alive! съдържа широка гама аминокиселини, необходими за захранването на имунната система и производството на енергия. Аминокиселините в Alive! повишават защитните функции на организма и действат като източник на сила, бодрост и добро настроение.

• 12 храносмилателни ензими!

Формулата Alive! съдържа натурални храносмилателни ензими от растителен произход. Те подпомагат разграждането на храната и улесняват усвояването на всички полезни компоненти, които се съдържат в продукта.

12 гъби (organic)!
Alive! е източник на 12 медицински гъби, богати на витамини, минерали и полизахариди. Комплексът от гъби включен в Alive! укрепва отбранителната система на организма и осигурява повече сила, жизненост и физическа издръжливост.

14 зелени храни!
Сред които лечебните микроводорасли спирулина и хлорела. Двете микроводорасли са сред най-богатите източници на пигментното вещество хлорофил, което подобрява енергийния обмен на клетките и действа стимулиращо върху целия организъм.

40+ антиоксиданти!
Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали, токсични съединения, които отделят отровни оксиди и застрашават организма от пагубни болести. Антиоксидантите подобряват физиологията на организма, като го предпазват от вируси, бактерии, токсични вещества и подобряват имунната система.

Омега 3/6/9 мастни киселини
Мултивитаминната формула Alive! доставя омега 3, 6 и 9 мастни киселини от ленено и слънчогледово семе. Омега мастните киселини повишават физическата сила и издръжливост и помагат на организма да се възстанови след тежка и изтощителна работа.

Alive! е произведен по традиционно високия стандарт на Nature’s way, с най-висококачествени натурални съставки.

Alive! е натурален продукт. Без изкуствени съставки или консерванти. Не съдържа мая, мляко, лактоза, захар и млечни продукти.

*IU (international unit) е международна мярка, която се употребява за количество на определено вещество като мастно-разтворимите витамини А, D и E, както и за определни хормони, ензими и биологични продукти като ваксините, например. 1 IU витамин D е еквивалент на 0, 025 мг.

 

4 thoughts on “Мултивитамините Alive! – с нова още по-добра формула!”

 1. Марина

  Здравейте,могат ли да се пият витамините от хора с Хашимото?

  1. д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Да, по 1 табл. дневно след хранене 1 месец.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. Лъчезар Стойчев

  Здравейте,

  Въпросът ми е следния:
  На витамините пише по 1 таблетка дневно,в сайта на производителя пише по 3,става въпрос за същите витамини.
  Какво мислите?

  1. Ревита

   Здравейте,

   Благодарим Ви за запитването.

   Да, има разлика в дневните дози. В сайта на производителя е отбелязан приемът, препоръчителен за американския пазар. На българския етикет приемът – 1 таблетка дневно – е съобразен с регламентираните от ЕС максимално допустими концентрации на веществата. Българският етикет е преминал през контрол и одобрение от БАБХ, преди продуктът да се пусне в продажба. Винаги приемайте предписаните количества, упоменати на българския етикет.

   За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top