×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Мъжете се разболяват по-често от онкологични заболяванияУчените от медицинския колеж „Уейл Корнуел” доказаха, че има по-голямата вероятност от възникването при мъжете на тежки онкологични заболявания, отколкото при жените. През последните години се наблюдава значителен ръст и в заболеваемостта, и в смъртността от тези заболявание. Авторите на изследването са анализирали онкологичните заболявания след американците през периода 2003 – 2012 г. без да се отчитат някои характерни за пола форми като рак на простатата или на яйчниците. Те са насочили вниманието си към характерни и за двата пола диагнози като рак на белите дробове, на панкреаса и пр.

Резултатите показали, че смъртността за мъжете е с 12% по-висока при 7 от включените в изследването 10 онкологични заболявания. „Тази разлика е предизвикана не само от повечето вредни навици на мъжете, но и от нежеланието им за редовни медицински прегледи, както и някои особености на метаболизма в мъжкия организъм”, обяснява един от авторите на изследването проф. Шахрох Шарят. Той призовава мъжете да полагат по-големи усилия за отказ от тютюнопушене, злоупотреба с алкохол и нездравословни храни, да укрепват общия имунитет на организма си и да си правят редовно профилактични прегледи при специалисти.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.