×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Най-много българи умират от сърцеТри региона в България са с най-високите коефициенти на смъртност от болести на кръвоносната система. Данните са на Евростат за здравната статистика на регионално ниво в ЕС за периода 2006-2008 г. Хората от северозападния регион са най-болни. Сърдечносъдови проблеми и последвала смърт са регистрирани при 733 на 100 000 жители. Това е три пъти повече от средните стойности за Европейския съюз. На второ място е Югозападен регион - с коефициент на смъртност 678,6 на сто хиляди. Следва го Северен Централен - 665,6 на сто хиляди. Средната смъртност от болести на кръвоносната система в ЕС е - 239 на 100 хиляди.
Над 108 хиляди българи, от които над 65 хиляди мъже и над 43 хиляди жени, са починали миналата година. Данните са на НСИ. Най-много смъртни случаи са регистрирани в Югозападния район, следват го Южния и Северозападния. Болестите на сърцето са покосили 72 хиляди  души. Това означава, че двама от всеки трима българи умират от сърце. Раковите заболявания са втората причина за смъртност миналата година.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.