×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Френски специалисти съставиха списък с най-полезните подправки:

Градински чай

Мехлем за нервната система. Съхранява дълго доброто настроение, прави ни по-спокойни и уравновесени. Подобрява паметта, когнитивните функции на главния мозък и храносмилането.

Джинджифил

Несравнимо полезен за храносмилането. Помага срещу гадене, няколко пъти увеличава скоростта на преработване на храната, предотвратява появата на язви и др.

Канела

Богата е на антиоксиданти, които предпазват от стрес и свободни радикали в организма ни. Канелата е добро профилактично средство срещу рак,  болестта на Алцхаймер, Паркинсон и диабет.

Куркума

Съвременните изследвания доказаха огромната полза на известната подправка от аюрведичната медицина здравето на сърдечно-съдовата система и предотвратяването на холестериновите плаки.

Мащерка

Мощно противомикробно средство. Добро средство за профилактика на много инфекциозни заболявания и укрепва имунитета. Помага и на храносмилането.

Розмарин

Има мощно антиоксидантно действие. Но с него не бива да се прекалява, защото може да предизвика конвулсии и да попречи на усвояването на желязото от организма.

Шафран

Силен антидепресант без аналог в природата. Използва се в производството на психотропни вещества за борба с депресията, но употребата му в натурален вид е за предпочитане.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.