×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Направете кърмата по-богатаВсеки знае, че кърменето е най-полезно за здравето на всяко новородено. Няма по-добра храна от майчиното мляко. То дава на бебето сила и енергия, укрепва имунната му система и помага за развитието на всички органи и системи.
Знаете ли обаче, че може да направите кърмата си още по-богата и да дадете още една доза здраве на бебето си? Изследване, проведено във Финландия сочи, че кърмата на жените, които приемат Омега-3 и пробиотици е много по-богата от обикновената. Според учените майчиното мляко на тези жени съдържа много повече мазнини и в пъти засилва имунитета на новороденото.
"Установихме, че Омега-3 прави кърмата по-богата на мазнини, а пробиотиците засилват действието ненаситените мастни киселини”, казват изследователи от Университета в Турку (Финландия). “По този начин майките дават много повече полезни вещества на своето бебе и то се развива по-добре.”
В тестовете участвали 125 кърмещи жени, разделени на три групи. Първата получавала Омега-3 и пробиотици, втората само Омега-3, а третата – плацебо. Пробите от кърмата, взета веднага след раждането и месец по-късно показали увеличено мастно съдържание, както и повече витамини, минерали и протеини. При групата, която приемала плацебо нямало разлика в състава. “Смятаме, че жените, които приемам ленено масло (богато на Омега-3) обогатяват кърмата си. Установихме, че когато се комбинира с пробиотици се наблюдава и увеличение на имунните фактори на майчиното мляко, които отговарят за здравето на бебето”, се пише още в доклада на финландските учени.

Ревита Ви препоръчва

Перли WINTER+ (Зимен сезон)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли IC (Интензив)

Перли Ацидофилус

Примадофилус Кидс, 80 mg

Примадофилус, 63 mg

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.