×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
световен ден на психичното здравеСветовният ден на психичното здраве се отбелязва за първи път на 10 Октомври 1992 година. Той стартира като годишна проява на Световната федерация за психично здраве с изключителното съдействие на Клуба на Първите дами, основан и представляван от г-жа Розалин Картър. В България около 170 хиляди са хората с психични заболявания, които се наблюдават от лекари. Но стресът, депресията и тревожните резстройства са сериозни психически заболявания, които могат да засегнат всеки.

Изследванията показват, че голяма част от съвременните заболявания се дължат на стрес. Такива заболявания са депресията, тревожността,  високото кръвно налягане и сърдечносъдовите заболявания, стомашночревни смущения, някои форми на рак, дори самия процес на стареене. Също така стресът може да усили честотата и интензивността на главоболието, пристъпите на астма, колебанията в нивото на кръвната захар при пациенти с диабет. Синтетичните препарати и антидепресанти, които обикновено се изписват за терапия при стресови състояния, често имат сериозни странични ефекти. Затова са разработени, изследвани и признати за употреба редица билкови продукти като алтернативен вариант за лечение на леки и средни стресови и депресивни състояния.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.