×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хората, които спят по повече от девет часа или по-малко от пет, имат намалени умствени способности, твърдят учени цитирани от АФП. Прекомерното спане или липсата на сън увеличават риска от развитие на Алцхаймер или друга форма на деменция.

Френски учени от своя страна са установили, че следобедният сън може да доведе до деменция и увреждане на мозъка. Особено опасен е сънят след физическо натоварване, например лекото "дремване" след тренировка. В проучването са били обхванати 500 жени. Резултатите показали, че всяка пета жена, която редовно заспива посред бял ден, показва по-ниски резултати на тестовете за интелигентност. Изследователите предупреждават, че прекомерната сънливост в часовете около обяд и следобед може да е знак за когнитивни нарушения.

Учените открили и доказателства, че съществува връзка между продължителността на съня и сърдечно-съдовите заболявания. Лекарите препоръчват да спите между седем и осем часа, за да бъдете здрави и отпочинали.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.