×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Не се предавайте на стресаРедица фактори могат да провокират стрес – промяна на работата, развод, проблеми с роднини и какво ли още не. За съжаление съвременният човек постоянно е под напрежение. Вместо обаче да чакате стресът да ви погълне изцяло и да завладее живота ви, може да се справите с него и да вземете контрол над емоциите си.


Акупунктура.
Акупунктурата е широко разпространена в Китай и други държави от далечния Изток. Смята се, че тя е прекрасен начин, за да се справите със стреса и напрежението. Според специалистите психическото и физическо здраве на човек зависи от това как енергията се движи в тялото. Необходим е пълен баланс, за да се чувствате добре и да забравите болестите. Благодарение на акупунктурата енергийният баланс на човек се възстановява и болките, стресът е напрежението изчезват. В България вече практикуват много добри специалисти, които могат да се справят с проблемите ви. Обърнете се към добре обучени лекари, които знаят как да приложат този метод без да ви навредят.

Билки и билкови продукти.
Много хора посягат към хапчетата в момента, в който се почувстват под напрежение или не могат да спят. Далеч по-добре е да дадете на тялото си не химикали, а чисти природни продукти, които имат същия ефект. Валерианът е добре позната билка, която намалява напрежението и подпомага съня. Почти същият ефект има и жълтият кантарион, който се взема и като антидепресант. Доказано е, че той облекчава работата на нервната система. Витамините В комплекс са прекрасен начин, за да се справите с безпокойството.

Добрият сън.
Факт е, че липсата на сън се отразява негативно върху здравето и поведението на човек. За да сте в пълна кондиция, трябва да спите между 7 – 8 часа на денонощие. Безсънието увеличава стреса, пречи на концентрацията и може дори да ви разболее. Следвайте сигналите на тялото си. Ако ви се доспи в 21 ч. вечерта, обличайте пижамата и бързо в леглото. В случай че имате проблеми със заспиването, може да вземате мелатонин – хормонът на съня.


Без кофеин.
За много хора е трудно да се откажат от кофеина. Те са свикнали да пият чаша кафе на закуска или черен чай. Знаете ли обаче, че именно кафето може да е причина да се чувствате изнервени и под напрежение. Опитайте се да намалите, а защо и да забравите напълно за кофеина. Той се съдържа в чая, шоколада и много безалкохолни напитки. Освен това кофеинът е диуретик може да стане причина за загуба на магнезий.


Време „само за мен”.
Не е егоистично да отделите време за себе си. Направете го свой приоритет. Проучвания сочат, че жените по-рядко отделят достатъчно време, за да се грижат за нуждите си. Достатъчно е дори половин час. Правете онова, които ви доставя удоволствие – гледайте телевизия, рисувайте, практикувайте йога. Няма ограничения. Колкото по-редовно го правите, толкова по-отпуснати и релаксирани ще се почувствате.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Хмел (цвят), 310 mg

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.