×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Обездвижването води до диабет?Жените, които прекарват по-голямата част от деня си зад бюрото и рядко спортуват, са с повишен риск развитието на диабет тип 2. Проучването е на експерти от Лестърския университет (Великобритания). В тестовете се включили 505 доброволци над 50-годишна възраст. Учените анализирали кръвните им показатели и взели под внимание времето, което всеки един прекарва седнал. Оказало се, че жените остават повече време зад бюро, отколкото мъжете. Те имали и по-високо ниво на хормона инсулин (хормонът, който регулира кръвната захар). Именно повишените му нива показват дали диабетът започва да се развива. Учените не откриват подобна връзка при мъжете, взели участие в тестовете. Причините за това все още не са ясни, но се смята, че дамите са по-податливи на вредните ефекти на заседналия начин на живот.
Голяма част от хората не знаят, че имат диабет, не се обръща внимание на симптоми като умора, жажда, често уриниране и др. Ако не се лекува, заболяването може да доведе до сърдечни проблеми или слепота.

Ревита Ви препоръчва

Блад шугар, 378 mg

Канела, 400mg

Алфа-липоева киселина, 360 mg;

Хром, 200 mcg;

GTF Хром, 200 mcg

Витамин С – АЛАЙВ, 500 mg

Витамин С – Биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Гимнема, 310 mg

Алое Вера (сок от цели листа), 1000 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.