Search
Филтрирай по...

Омега 3 мастни киселини: върховна храна за мозъка!

МЕГА-DHA: супер пречистено рибено масло, за да работи мозъкът по-добре

 

Омега 3 представляват група полиненаситени мастни киселини, най-важните от които са докозахексаенова (DHA) и ейкозапентаенова (ЕРА) мастни киселини.

Омега 3 за безупречна памет и концентрация

Омега 3 представляват група полиненаситени мастни киселини, най-важните от които са докозахексаенова (DHA) и ейкозапентаенова (ЕРА) мастни киселини. Известни са с благоприятния ефект, който оказват върху мозъка, сърцето, имунната система и костите.

Въздействието на омега 3 върху мозъчната дейност обаче, няма аналог! Клиничните проучвания доказват, че най-ефикасното средство за дългосрочно поддържане на добра памет и концентрация, е комбинацията от ЕРА и DHA, в която DHA е във високи концентрации – от 500 до 1000 mg дневно!

Най-добрите източници на ЕРА и DHA са рибата и морските дарове, които обаче не присъстват често на трапезата ни. В тези случаи, допълнителният прием на рибено масло, източник на омега 3, е задължителен.

Как да изберем рибено масло?

Висококачественото рибено масло притежава 3 основни характеристики:

  • То е молекулярно пречистено
  • Тествано е срещу метали, включително живак и други примеси
  • Използваната за него суровина, е винаги прясна

Повече за това, какво трябва да знаете преди да купите рибено масло.

Рибено масло

За да бъдете сигурни, че това е така, изберете утвърден в световен мащаб бранд, който се ползва с добро име сред потребителите и гарантирано предлага висококачествени продукти за здравето! Тук американската компания Nature’s Way, е абсолютният лидер! Богатата гама на Nature’s Way обхваща повече от 700 природни продукти с доказано качество и чист състав. Един от тях е и МЕГА-DHA (Рибено масло) с високо съдържание на докозахексаенова киселина!

МЕГА-DHA: супер пречистено рибено масло, за да работи мозъкът по-добре! МЕГА-DHA е продукт със съдържание на молекулярно дестилирано, 100% пречистено рибено масло, получено от сардина и риба тон. Отличава се с абсолютна чистота на състава и високи концентрации на докозахексаенова мастна киселина (DHA).

Докозахексаеновата киселина (DHA), е ключов фактор за правилните мозъчни функции, паметта, концентрацията и способността за учене. Експертите са категорични, че недостигът й в организма, води до нарушения в способността за запаметяване, емоционална лабилност, депресии, както и различни поведенчески проблеми.

Практиката показва, че хората с ниски нива на DHA срещат сериозни пречки, когато се налага да учат  и запаметяват повече информация. Единственият начин тези липси да бъдат компенсирани, е чрез допълнителен прием на рибено масло с високо съдържание на докозахексаенова киселина. Затова DHA се препоръчва и на ученици и студенти, особено по време на изпити и сесии, когато паметта трябва да функционира безотказно.

МЕГА-DHA осигурява високо концентрирано количество пречистена докозахексаенова мастна киселина, от която се нуждае мозъкът а, за да функционира безотказно! Източник е на 50% докозахексаенова киселина и 20% ейкозапентаенова киселина, и може да бъде от огромна полза за всички, които имат проблеми със запаметяването на по-сериозни количества, разнообразна информация.

МЕГА-DHA се препоръчва при стресови периоди и/или в случаите на усилен умствен труд, когато запаметяването и концентрацията са от главно значение! Поддържа нормалния психо-емоционален баланс и редуцира състоянията на депресия и хиперактивност. Подпомага зрителните функции. Поддържа сърдечната дейност и нормалното състояние на костите и ставите.

Опаковката съдържа 60 софтгел капсули, достатъчни за прием от 30 или 60 дни. Всяка софтгел капсула осигурява 500 mg DHA, 200 mg ЕРА, както и 10 IU  витамин Е срещу окисляване на рибеното масло. Маслото в МЕГА-DHA е продуктът с най-високата концентрация на докозахексаенова киселина на пазара! Не съдържа захар, нишесте, консерванти и изкуствени оцветители и аромати!

Не съдържа тежки метали и други вредни примеси! Оригинален продукт на Nature’s Way!

Вижте съдържанието на МЕГА-DHA тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top