×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3 за добро зрениеС напредването на възрастта много хора започват да се оплакват от проблеми с очите. Рядко са тези щастливци, които продължават да виждат както, когато са били на 20 години. За щастие обаче ново изследване на американски учени показва, че жените, които приемат Омега-3 мастни киселини в по-голямо количество почти не страдат от проблеми с очите. Полезните ненаситени мастни киселини намаляват значително риска от дегенерация на макулата. Заболяването засяга най-често хората над 60-годишна възраст. За него се говори, когато е увредена макулата - част от ретината, която отговаря за централното зрение. Благодарение на макулата човек вижда малките детайли, когато тя е увредена,  централното зрение е замъглено или затъмнено. Периферното зрение обикновено не е променено. Досега беше открито само частично лечение на проблема. Благодарение на съвременните средства процесът можеше да се забави, но не и предотврати.
Д-р Уилям Г. Кристен и колегите му от Харвардския университет (САЩ) анализирали данни от предишни изследвания, свързани с очното здраве на жени на 45-годишна възраст. 10 години по-късно учените отново подложили на различни тестове същите доброволки. Оказало се, че рискът от дегенерация на макулата е с 38% по-нисък при тези, които вземали Омега-3 (под формата на ленено масло) или се хранели предимно с богата на мастни киселини риба. Учените смятат, че трябва да се направят по-задълбочени проучвания на тази тема, но дотогава дамите могат да вземат превантивно Омега-3.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.