×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3 помага на очитеОтдавна се говори за ползата от есенциалните мастни киселини в нашата диета. Вече се знае, че те помагат за работата на сърцето, намаляват лошия холестерол и риска от появата на сърдечно-съдови заболявания. Добрата новина е, че наскоро проведено проучване в САЩ показа, че есенциалните мастни киселини имат и още едно полезно действие – те са истински балсам за очите. Според изследователите дамите, които приемат Омега-3 са защитени от различни възрастови дегеративни заболявания на окото. В проучването са взели участие над 38 000 жени.
Резултатите показали, че жените, които редовно приемат Омега-3 имат 38% по-нисък риск от развитието на различни възрастови дегенеративни заболявания на очите. Учените обаче са категорични, че приемат на есенциалните киселини трябва да е продължи поне няколко месеца, за да има ефект.
Омега-3 киселини са есенциални мастни киселини, които човешкото тяло не може да синтезира само. Те играят важни роли в редица биохимични процеси. Има редица доказателства, че организмът ни синтезира Омега-3 по-бързо, ако на мястото на синтеза протича паралелен синтез и на Омега-6 мастни киселини,  в противен случай за него е по-лесно да усвои Омега-3 есенциални мастни киселини от храната.

Ревита Ви препоръчва

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Конопено масло, 237 ml

Крил масло, 500 mg

Коментари (2)

    • Владимир
    • 2011-03-17 19:21:36
    Във всички базови наръчници по фармакология у нас се посочва, че лененото масло, след изличането му от лененото семе, запазва Омега-3 в рамките да един месец. как така янките го продават и заблуждават хората. Да, не всички са длъжни да имат специални знания по фармакология или фитотерапия - това са професионални познания. но защо някои в САЩ спекулират с това?
    • Maria
    • 2011-03-18 09:09:38
    Веществото се обработва и запазва по начин, който е одобрен от специалните квалицикационни норми в Америка, затова не би трябвало качествата му да се влошават. Признавам, че нямам задълбочени познания, но вярвам в спазването на нормите в Америка - знаете, че там не се допуска нещо ей така да се продава на пазара. Ваше право е да не приемате това за истина :) Поздрави и лек ден! Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.