Search
Филтрирай по...

Опасните токсини

Опасните токсиниСпециалистите са категорични, че пролетта и есента са най-подходящите сезони за пречистване на тялото. Това е периодът, в който организмът най-добре може да премине през процес на детоксикация. Кои обаче са тези така вредни токсини, които застрашават здравето и живота ни?
Токсинът е отрова, която в повечето случаи влияе на тялото както отвън, така и отвътре. Познати са повече от 120 000 вида химикали, произведени от човека и въведени в околната среда. Тези токсини навлизат в организма чрез храна, вода, въздух или физически контакт с кожата или лигавиците. Вътрешните токсини от своя страна като свободни радикали, се произвеждат в тялото чрез нормалните метаболитни процеси или чрез разлагането на храните в червата.
Обикновено тялото е в състояние да елиминира токсините от организма чрез урината, изпражненията, издишването и изпотяването. По този начин основните органи, участващи в елиминирането са бъбреци, черен дроб, дебело черво, бели дробове и кожа. Освен това бели кръвни клетки имат роля да неутрализират микробните токсини. За съжаление обаче тези процеси могат да бъдат затруднени. Тогава токсините започват да се натрупват в тялото.

Канцерогени. Черната статистика сочи, че един от всеки трима души се разболява от рак през живота си. Това се дължи на т.нар. канцерогени. Нездравословната храна и продължителното излагане на тези токсини значително увеличават риска от развитието на ракови заболявания.

Невротоксини. Проблемите с паметта, слабата концентрация, депресията, тревожността, агресията и раздразнителността, безсънието, зрителните нарушение са само някои от симптомите свързани с прекалено дългото излагане на невротоксините, които за съжаление ни заобикалят всеки ден.

За прочистване от токсините Ревита Ви препоръчва

Алайв Годжи Бери, 1 л

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

Тисилин клийнс (билкова пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин клийнс (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Млечен бодил, 355 mg

Артишок, 450 mg

Глухарче (корен), 540 mg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top