×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Опасност за пълните децаДецата с наднормено тегло са изложени на 3 пъти по-голям риска от високо кръвно като пораснат. Това показва проучване на Американската асоциация за сърдечни заболявания. Опасността се отнася за всички малчугани без значение дали те са на 1 или 15 години. Съветът на специалистите е родителите и лекарите да направят всичко възможно да помогнат на децата да възвърнат нормалното си тегло. В тестовете са участвали малчугани между 4 и 10-годишна възраст. Оказало се, че при затлъстелите малки доброволци мазнините постепенно се трупат около всички органи. Това е причина в по-зряла възраст те да се сблъскват с проблеми като високо кръвно и висок холестерол. „За съжаление установихме, че много от доброволците имат високо кръвно още докато са в детската градина или училище. Това е абсурдно, защото толкова малки деца са изложени на риск от сериозни сърдечни заболявания”, казва авторът и водещ проучването проф. Ванзу Ту от медицинския факултет към държавния университет в Индиана (САЩ). „Родителите трябва да обърнат сериозно внимание на децата си. Дори леко понижение на теглото ще има значителни ползи за здравето”, допълва той.
Оказало се, че 14% от децата с наднормено тегло имат и високо кръвно. За сравнение само 5% от малчуганите с нормално тегло се сблъскват с този проблем.

 


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.