×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Откриха бактерия срещу хронично възпаление на черватаФренски учени са открили бактерия в храносмилателния тракт, която е способна да предотвратява риска от развитие на хронични възпалителни заболявания на червата като болестта на Крон или неспецифичен язвен колит. Резултатите от изследването им са публикувани в сп. Science Translational Medicine, което отбелязва, че през последните години ръстът на тези заболявания в цял свят е много голям  -  само във Франция по 200 000 нови случая годишно.

Учените са успели чрез комплексен анализ на въздействието на различни вещества върху стените на стомаха, да открият протеина елафин, който както било установено, притежава редица защитни функции и е способен да опази червата от възпаление. За да има някакъв ефект обаче равнището на елафин трябва да бъде постоянно. С тази цел учените създали Lactococcus lactis and Lactobacillus casei, бактерии от млечни продукти, модифицирани така че да увеличат производството на елафин в организма на човека. Пробиотиците били тествани на мишки и показали висока ефикасност. Става дума за реална и пълна профилактика на хронични възпалителни заболявания на червата и за съществено подобряване на динамиката на лечението, тъй като елафин възстановяна нормалната чревна флора в огнището на възпалението.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.