×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Отслабвайте с билкиВреме е да започнете своята програма за отслабване. На българския пазар се рекламират толкова много продукти за намаляване на теглото, че човек може да се обърка. Трудно е да се кажа дали всички те са ефективни и безопасни за здравето. Малко са изследванията, които показват, че даден продукт наистина действа. Още повече, че препаратите за отслабване могат да имат драстичен ефект при един, но няма да повлияят на друг.
Без съмнение обаче билките за намаляване на теглото са безопасни и в повечето случаи много ефективни. В комбинация със здравословен режим и малко спорт, може да постигнете чудеса. Дори 10-минутна разходка на ден и малко зелен чай ще ви помогнат да постигнете перфектния външен вид.
Билките за отслабване се делят на два вида. Първите действат като стимулант, който ускорява функциите на тялото, включително храносмилането, пулса и дишането. Приемайки тези билки човек се чувства по-енергичен, бодър и бързо взема решения. В тази група попадат коприва, глухарче и зелен чай. Вторият вид билки имат диуретично и слабително действие. Те помагат на организма да се освободи от излишните течности и токсини. Част от тях могат да доведат и до диария. Основният недостатък на тези билки за отслабване е, че може да възвърнете теглото си след като спрете да ги приемате.

Лют червен пипер. Той е много популярен както за готвене, така и за отслабване. Лютият червен пипер добавя специфичен аромат към храната и едновременно с това увеличава метаболизма и подпомага изгарянето на калории. Доказано пиперът е напълно безопасен. Ако не обичате лютива храна, може да го купите на таблетки. Важно е да го приемате редовно, за да има положителен ефект.
Келп (кафяви водорасли). Водораслите са незаменима част от трапезата на азиатците. Те са все по-разпространени и у нас. Келп съдържа микроелементи като йод и подобрява функцията на щитовидната жлеза и ускорява обменните процеси в организма. Доказано е, че кафявите водорасли са едно от най-добрите природни средства за намаляване на теглото без много усилия.
Зелен чай. Той е естествен стимулант и съдържа много антиоксиданти. Вземайте го редовно и така бързо ще се отървете от нежеланите килограми. Той може да се приема като чай в по-голямо количество всеки ден (най-добре 1 – 1 ½ литър) или под формата на таблетки.

Много продукти за отслабване съдържат комбинация от билки, съчетани с други синтетични съставки. Ето защо винаги внимателно четете етикетите на продукта, който купувате. Най-добре е да се спрете на една или две билки под чиста форма и да ги пиете редовно. Билки за отслабване са изпробвани и тествани в продължение на много години. Те се прилагат от столетия и са доказали своите лечебни свойства.

Ревита Ви препоръчва

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Зелен чай, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.