×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Отслабването понижава риска от възпаленияКогато човек отслабва се нормализира не само външният му вид, но и основните функции на организма му, обяви Американската асоциация за сърдечносъдови заболявания, съобщава АNI. В рамките на ново изследване е установено, че затлъстяването увеличава риска от възпалителните процеси. Те са реакция на имунната система на вредоносните елементи. Клетките на мазнините отделят молекули, които имунната система разпознава като врагове. В резултат на тази борба възниква системно възпаление - предпоставка за развитието на раковите заболявания, сърдечносъдови болести и диабет.

Учените са провели експеримент, в който на две различни диети са били поставени 60 човека на възраст от 30 до 65 години, всеки от които имал затлъстяване или наднормено тегло. От участниците в началото и края на изследването са били взети кръвни проби за наличието на 3 маркера за възпаление. Измерени били теглото, индекса на телесната маса и общото количество мазнини на всеки участник. В резултата на диетите в едната група участниците отслабнали средно с 12 кг, а в другата с ъс 7,5 кг. Интересно е, че маркерите за възпаление и в двете групи се понижили съществено – 56% в първата и 44 във втората.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.