×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
От какво зависи отслабването Загубата на тегло е сериозен проблем за много хора в България. Статистиката сочи, че страната попадат топ 5 на най-дебелите европейци. Пред нас са само гърците, румънците, сърбите и чехите. И това не е всичко според данните над 20% от децата са с наднормено тегло.
Има хора, които години наред се опитват да се справят с натрупаните килограми. Други просто вдигат ръце и се оставят на съдбата. Сигурно се питате защо обаче колежката ви може да хапва по две банички или половин хляб на обяд и пак не наддава нито грам? Без съмнение отслабването зависи от броя на калориите, които приемате и тези, които губите.
Съществуват и други фактори, които не бива да се пренебрегват – генетична предопределеност, околна среда и психична нагласа. При някои хора генетичната предопределеност е толкова силна, че те ще останат пълни през целия си живот независимо какво правят. Дори да се подложат на строги диети и да спортуват непрекъснато, рано или късно килограмите ще се възвърнат. При други емоционалните проблеми могат да се окажат в основата на напълняването. Факт е, че най-вече дамите са склонни да преяждат, когато са под стрес. Понякога те използват храната, за да намалят ефекта от някаква психологическа травма. Доказано е, че състоянието на ума е пряко свързано с натрупаните килограми. Разбира се, не на последно място е околната среда. Не са малко тези, които ежедневно се тъпчат с „боклуците” предлагани на пазара. Те нямат време и желание да готвят здравословно. Ако пък работата ви е свързана с 8 часа седене зад бюро, това не позволява достатъчно движение и физическа активност. Вече има и доказателства, че замърсеният въздух често влияе негативно върху килограмите.
Разбира се, не всичко е загубено. Без съмнение хората с нормален индекс на телесната маса са по-здрави, отколкото тези, които едва се качват на кантара.
От значение е, когато започнете своята програма за отслабване да се консултирате със специалист. Има много варианти за решение на проблема – затлъстяване. Трябва да осъзнаете, че най-вероятно ще се наложи да промените изцяло начина си на живот, ако искате да постигнете здравословно и дълготрайно отслабване. Да се храните по определена схема, да спортувате, да избягвате стресови ситуации. Най-важното при загубата на тегло е периодично да посещавате специалист, които може да промени схемата по всяко време в зависимост от резултатите.
Отслабването започва „в главата”. Не игнорирайте генетичния фактор, но и не се оправдавайте с него. При правилно приготвена програма ще се сбогувате завинаги с натрупаните килограми.


Знаете ли, че... отслабването може да е опасно
Наскоро психолози и диетолози се сблъскаха с нов проблем – депресия след отслабване. След драстични диети, тежки физически упражнения и операции много хора чувстват тъга и отчаяние и не са щастливи с новото си тяло. За съжаление депресията е много повече от лошо настроение. Тя често има сериозно физическо отражение върху организма и затова не бива да се пренебрегва. Честото мерене на кантара, липсата на достатъчно витамини, минерали и микроелементи (до което води диетата), критичното самонаблюдение са в основата на стреса от отслабването. Това е заболяване, което се отразява на ума, тялото и поведението. Специалистите са категорични, че тази депресия понякога може да е много по-опасна за човек, отколкото няколкото килограма в повече. Решението? Отслабвайте, но по стриктна програма и по малко.

За отслабване Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.