×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
От какво имат нужда косата и ноктите?Нормално е именно през летните месеци да се опитаме да свалим някое и друго килце. В това няма нищо лошо, стига диетата ни да бъде достатъчно разнообразна и всеки ден да си набавяме необходимите хранителни вещества. За съжаление обаче, непрекъснато сме в двете крайности – в есенно-зимния сезон не спазваме никакви ограничения и се храним безразборно, а дойде ли пролетта – отново започваме строг диетичен режим, който често пъти съвсем не е питателен и здравословен.

Най-потърпевши от непълноценното меню и резките промени в начина на хранене, са именно ноктите и косата. Липсата на определени хранителни вещества в организма, веднага се отразява на вида на ноктите и косата. В подобна ситуация, каквито и кремове и мазила за външна употреба да използваме, няма да получим така желания ефект.

При дефицит на желязо в организма например, ноктите започват да се нацепват, стават чупливи и крехки, а косата губи своите блясък и жизненост, и не рядко се стига и до косопад.

Цинк – ниските нива в на този имуностимулиращ минерал, предизвикват появата на пърхот, както и правят косата суха и чуплива.

Биотин – витамин от групата на В комплекс, който е от огромно значение за здравите кожа, коса и нокти. Приемът на биотин е особено полезен за косата, тъй като витаминът възпрепятства побеляването, дори в напреднала възраст.

Сяра – в козметичните среди наричат това вещество „минерала на красотата“. Недостигът на сяра в организма прави нокътя податлив на инфекции и често предизвиква неговото напукване.

Селен – микроминералът, чието недостатъчно количество в организма води до „помътняване“  цвета на косата и кожата, както и до избелване на нокътните основи. Селенът участва в предотвратяването на оксидативния стрес и по този начин спомага и за здравия вид на кожата, косата и ноктите.

Коментари (1)

    • Невева
    • 2013-08-06 12:43:01
    Най-потърпевши от непълноценното меню и резките промени в начина на хранене, са именно ноктите и косата.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.