×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
От какво се нуждае красивата кожа?Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло и основен компонент на съединителната тъкан, като сухожилия, хрущяли, кости, кръвоносни съдове.

С напредването на възрастта, огромната подкрепа, която колагенът предоставя на кожата, постепенно намалява. Активността на фибропластите – клетките, отговорни за производството на колаген се забавя, в резултат на което кожата остарява.

Наред с тези процеси се забавя и синтезът на колаген в ставите, което може да доведе до развитие на остеоартрит и други здравословни проблеми. Понижените нива на колаген в костите е ключов фактор за развитието на остеопороза. Когато съдържанието му там е ниско, костите стават крехки и рискът от счупвания се увеличава драстично.

Как да спрете разпадането на колагена?

За да се справите с всички горе изброени проблеми, трябва да активизирате продуктивността на колаген-продуциращите клетки. Един от начините за това е като се храните здравословно и наблягаме повече на храни като соя, бобови растения, тъмнозелени зеленчуци, сьомга, риба тон.

В случай, че не можете да си осигурите толкова балансирано меню, използвайте хранителни добавки със съдържание на омега-3 и витамините С и Е.

Има разбира се, и специални хранителни добавки, чието действие възпира разпадането на колагена и хиалуроновата киселина, като по този начин предпазват кожата от стареене и поддържат здравето на опорно-двигателния апарат.

Добавките с алфа-липоева киселина например, възпрепятстват негативното действие на ензимите, наречени ММР. Именно ММР водят до разлагането на колагена.

Постепенната загуба на колаген и хиалуронова киселина все пак е естествен процес, който не може да бъде напълно спрян. Заради това би било много добре да стимулираме тялото да произвежда повече от тези ценни компоненти. Това може да стане с помощта на хранителни добавки, съдържащи витамин С, пролин и лизин. Тези продукти могат да ви помогнат да се снабдите с нови запаси от колаген.

Флавоноидите имат важно значение!

Флавоноидите са растителни пигменти, които участват в поддържането на здравословните нива на колаген. Особено ценни са проантоцианидините, открити в гроздето, боровинките, боровата кора и гроздовия екстракт от семки.

Проантоцианидините имат способността да поддържат здравето на колагеновите влакна и наред с това притежават противоракови, противоалергични, противовъзпалителни свойства.

Проантоцианидините – флавоноидите с мощно антиоксидантно действие, обезвреждат свободните радикали и възпрепятстват увреждането на клетъчната мембрана и негативните промени в нормалния клетъчен състав.

Най-подходящите хранителни добавки, с чиято помощ можете да си набавите флавоноиди са онези със съдържание на екстракт от гроздови семена или борова кора.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.