×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Едни го сравняват с лечебна гимнастика, други - с йога, каланетика или стречинг. Но какво представлява пилатес в действителност?

Пилатес е известна в целия свят система от упражнения за подобряване на физическото и здравословното състояние, разработена през 20-те години на ХХ век от американеца с немски произход Джоузеф Пилатес.

Пилатес могат да практикуват хора от всички възрасти. В арсенала на програмата има около 500 упражнения с различна степен на сложност и целево предназначение. Комплексът от упражнения, укрепва и тонизира цялото тяло като натоварва не само големите мускулни групи (като корема и седалището), но и мускулатурата поддържаща тялото отвътре.

Упражненията се изпълняват бавно и изискват пълна концентрация и контрол върху движенията. За правилно изпълнение и развиване на добра техника, в началото е добре да се посещава специален курс по пилатес.

Пилатес оказва комплексен оздравителен ефект по 3 направления:

1. По-добро самочувствие.

Пилатес помага на практикуващите го да се почувстват по-уверени и да харесват повече своето тяло. Упражненията подобряват общото здравословно състояние, укрепват мускулите и намаляват умората и напрежението в шията и раменете.

2. Телесна хармония.

Пилатес подобрява общата моторика - движенията стават по-красиви и координирани, мускулите по-здрави и оформени, тялото - гъвкаво, а осанката - горда и изправена.

3. Душевен комфорт.

Системата от упражнения оказва положително въздействие върху психическото състояние, повишава устойчивостта към стрес и помага да се постигне хармония на духа и тялото.


Коментари (2)

    • Елена
    • 2015-08-20 16:38:26
    Здравейте, Искам да посещавам курс по пилатес, бихте ли ми пратили координати и цени. Много благодаря Поздрави Елена
    • Ревита
    • 2015-08-21 09:14:29
    Здравейте, За съжаление не разполагаме с исканата от Вас информация. Благодарим Ви за запитването. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.