Search
Филтрирай по...

Плувайте като риба с Омега-3

Плувайте като риба с Омега-3Винаги сте мечтали да плувате като рибка, да се гмуркате, да се забавлявате в морето или басейна… Но колкото и да опитвате това ви се струва трудно и дори непостижимо? Дали тялото ви не иска така необходимите Омега-3 мастни киселини (основна съставка на лененото масло)?
Факт е, че организмът ни има нужда от кислород, за да работи правилно. Малко хора знаят, обаче, че прекалено многото кислород може да доведе до стрес и да увреди клетките. Омега-3 есенциалните мастните киселини могат да осигурят точно толкова кислород, колкото е необходим за правилното функциониране на сърцето. Причината е, че приемат на Омега-3 помага за регулиране на метаболизма в целия организъм, контролиране на нивата на  триглицеридите в кръвта, както и на високо кръвно налягане. Освен това есенциалните мастни киселини укрепват стените на кръвоносните съдове и по този начин кръвоносната система работи без проблем. Доказано е, е сърцето, което се натоварва изключително много по време на плуване, работи без проблем, ако преди това няколко месеца приемате Омега-3 мастни киселини. И това не е всичко. Резултати от проучване на американски учени показва, че есенциалните киселини помагат за укрепване на мускулите и предотвратяване на загуба на мускулна маса.
Мечтаете да плувате като риба? Защо не?! Трябва само да вземате Омега-3 и желанието ви ще се изпълни и без златната рибка.

Ревита Ви препоръчва

Коноп & протеин & фибри, 454 g

Конопено масло, 237 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Крил масло, 500 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top