×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Учени предлагат ефикасен и сравнително евтин способ за борба със синдрома на хроничната умора. Симптоми на този синдром са силната умора, спад в концентрацията, влошаване на паметта, нарушаване на съня, болки в ставите и мускулите. Учените до ден днешен не знаят какво провокира синдрома на хроничната умора. Някои от възможните причинители са вирусът на Епщайн-Бар, цитомагаловирусът, вирусът на херпес 6-и гип,, вирусът Каксяке, хепатит С, ентеронирус, ретровирус. Освен това учените смятат, че за развитието на синдрома способстват небалансираните емоционално-интелектуални натоварвания при отсъствие на физическа активност, събщава BBC.

След като са изследвали състоянието на 640 души, учените са стигнали до извода, че преодоляването на синдрома на хроничната умора може да бъде постигнато чрез комплексни мерки. Те включват, от една страна, тренировки с постепенно увеличаване на натоварването и поведенческа терапия, които да променят възгледите на даден човек за състоянието му. За укрепването на имунитета срещу вируси пък могат да се приемат различни добавки. Според проф. Пол Маккрон, този комплексният подход позволява значителни икономии както за отделния пациент, така и за цялата система на здравеопазването.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.