×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Повече витамин D в менопаузатаМенопаузата е свързана с редица проблеми – горещи вълни, нощно изпотяване, промени в настроението, сухота във влагалището.
Испански учени обаче имат още една неприятна новина за по-зрелите дами – организмът им не може да усвоява достатъчно витамин D. Това може да доведе до опасни последици като затлъстяване, диабет, остеопороза, сърдечни проблеми и дори ракови заболявания.
През менопаузата жената се опитва да се адаптират към метаболитните промени, които настъпват в тялото й. Това е причината специалистите да препоръчват в този период дамите да внимават с начина си на живот и храненето. Важно е да спазват здравословна диета, да спортуват и да вземат подходящи хранителни добавки.
„Физиологичните промени при жените, които са причинени от менопаузата, са съпътствани с по-висок риск от здравословни проблеми”, казва д-р Марина Полън, ръководител на проучването. В него са участвали над 3500 доброволки на възраст между 45 и 68 години.
Тестовете продължили 10 месеца – между октомври 2007 г. и юли 2008 г. „Установихме, че въпреки диетата на доброволките да включва всички полезни витамини, те страдат от недостиг на витамин D. Обяснението е, че през менопаузата организмът не може да усвои напълно витамин D, който се получава от храната”, обяснява д-р Полън. Тя и колегите й препоръчват на дамите в менопауза да се хранят здравословно, да се излагат умерено на слънце и да приемат повече хранителни добавки с витамин D. По този начин те ще се предпазят от коварните болести характерни за този период от живота.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Гроздовиден ресник, 40 mg

Чейндж-о-лайф, 440 mg

Естросой, 335 mg

Естросой плюс, 335 mg

Детелина (цвят), 400 mg

Див ям/ Сладък картоф (корен), 425 mg

Люцерна (лист), 405 mg

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Соя изофлавони, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.