×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Погрижете се за кожата Често хората смятат, че за да поддържат кожата си здрава и красива трябва непременно да разполагат с много пари и да се подлагат на скъпи процедури. Това съвсем не е така. Водещи дерматолози смятат, че с няколко прости и евтини стъпки ще се погрижите за красотата си без проблеми. Предлагаме ви техните съвети:


Почиствайте. Важно е всеки ден два пъти да почиствате кожата на лицето и шията си внимателно. По този начин ще се освободите от напластената мърсотия. Не използвайте скраб или ексфолианти повече от 1 – 2 пъти седмично. Важно е да не оставяте кожата си повече от 12 часа без да нанесете подходящ крем. Запомнете, че през нощта клетките се възстановяват най-бързо. Ето защо е от значение да намерите най-подходящия нощен крем.

Използвайте слънцезащитен крем 365 дни в годината. Повечето хора са на мнение, че трябва да се мажат с крем срещу слънце само през лятото. Забравете за това грешно схващане. Слънцезащитният крем помага за предотвратяване на щети от слънцето. Именно слънчевите лъчи са основните виновници за бръчките, старческите петна или дори рак на кожата.


Овлажнявайте. Хидратацията е в основата на хубавата кожа. Внимателно избирайте крема като заложите на този с хидратиращи съставки. Мажете цялото тяло. През зимата нанасяйте крема и лосиона веднага след като сте взели душ. Така ще заключите влагата в кожата.  Пийте много вода.


Вазелинът отново е на мода. Вместо да давате много пари за скъпи продукти, може да използвате вазелин. Той е евтин и се употребява за най-различни неща:

  • Овлажнява грубата и напукана кожа на краката, лактите и ръцете. Омекотява и се справя с чупливите нокти;
  • Предотвратява зачервяванията между бедрата в горещините, когато краката се трият най-много;
  • Помага за по-бързото зарастване на ожулванията и натъртванията;
  • Може да се използва и за подсеченото дупе на бебето.




Четете етикетите. Не забравяйте, че много скъпият продукт, който обещава перфектна грижа за кожата не значи, че е най-ефикасен. Някои марки съдържат аромати и други химически вещества, които могат да доведат до кожни проблеми. Обърнете внимание на етикетите и избирайте напълно натурална козметика.

Двойна полза. Много продукти действат на две нива – кремът има и слънцезащита, измиващият продукт овлажнява. Потърсете ги и така ще спестите пари.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Brilliant Look, 450 mg

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Алое вера (лист), 550 mg

Хидраплениш (65% Хиалуронова киселина) серум + Витамин С, 30 ml

Хидраплениш серум (88% Хиалуронова киселина), 30 ml

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Хидраплениш, 500 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Подочна терапия (крем), 15 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.