×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Подгответе кожата си за зимата още сега!Освен настинки и вируси, студените месеци носят и много проблеми за кожата. Студеният и сух въздух, грубият вятър, топлината в помещенията, в които прекарваме по-голямата част от времето си, игнорирането на нуждата от слънцезащитна козметика, както и факта, че приемаме повече медикаменти от обикновено,  съсипват нашата кожа. Тя става лющеща се, суха, напукана, зачервена, раздразнена. Много хора игнорират този проблем, но истината е, че напуканата и раздразнена кожа често е уязвима от бактерии и вируси.

Прочетете съветите по-долу, за да запазите кожата си все така красива и през зимния сезон:

Когато кожата ви вече е станала суха, лосионите и кремовете могат да решат този проблем само частично. Вместо това, има по-добро решение и то се състои в предприемането на превантивни мерки срещу дразненето.

На първо място, изберете специален продукт за почистване на кожата, който наред с премахване на мръсотията ще подхранва вашата кожа. Това означава да следите внимателно съдържанието на етикетите, също както и да стоите далеч от грубите измиващи гелове и пяни за лице, както и от почистващите лосиони със съдържание на алкохол. Вместо това, търсете формули, богати на антиоксиданти, които съдържат витамин Е, алфа липоева киселина, коензим Q10 и други подхранващи съставки. В допълнение към това, много специалисти съветват през зимата да се използват продукти, съдържащи вазелин, минерални масла, линолова киселина, серадими, диметикон, глицерин.

Обърнете специално внимание на ексфолирането. То трябва да бъде ваш приоритет през цялата година, но употребата им е особено важна именно през зимата. Използвайте ексфолианти със съставки като алфа-хидрокси киселини или коензими, които насърчават клетъчната регенерация и кръвообращението.

  • Акнето и зимата.


През студения сезон е трудно хем да се поддържа анти-акне режим, хем кожата да не се пресуши и да остане хидратирана. Твърде изсушаващите продукти нарушават баланса на кожата, следствие на което ще възникнат и други проблеми. За да избегнете това, използвайте продукти със съдържание на бензоил пероксид, който има успех в лечението на всички форми на акне вулгарис по лицето и тялото. Наред с това, избягвайте шаловете и блузите тип поло от дразнещи материи. Най-добре ще бъде ако дрехите ви са от естествени материали, които не предизвикват дразнене.

  • Акнето, зимата и бръчките


Може да ви се струва странно, но както при козметиката срещу акне, така и в противостареещите продукти има съставки, които водят до изсушаване. Все пак, при този комбиниран проблем би било да използвате формула със съдържание на третиноин (транс ретинова киселина, киселинна форма на витамин А). Препаратите със съдържание на третиноин имат ексфолиращо, антикомедогенно и кератолитично действие, употребата им намалява образуването на микрокомедони. Добре би било обаче, да комбинирате ползването на формула от този тип с дълбоко хидратиращ продукт, който да предотврати лющенето и прекомерното изсушаване.

  • UV защитата и зимата


Не пренебрегвайте вредното въздействие на UV  лъчите през зимата. Въпреки че са доста по-слаби, отколкото в топлите месеци, кожата задължително трябва да бъде предпазвана от тях. Това особено много важи за любителите на зимните спортове и разходките на открито.

  • Храненето и кожата


Вие може да използвате най-качествената козметика, но в крайна сметка ефектът от използването й едва ли ще бъде оптимален, при положение че хапвате каквото ви падне.

Ако искате да имате красива и свежа кожа, яжте повече храни, богати на антиоксиданти, омега-3 мастни киселини, както и много вода. Възползвайе се от всички плодове и зеленчуци, характерни за сезона.

И не забравяйте – хубавата кожа е следствие от комплексна грижа. Тя не може да стане такава само с помощта на някакъв продукт или грижи, полагани от дъжд на вятър. Видър на кожата ви зависи от начина на хранене, от наличието или не на физическа активност, от нивата на стрес и накрая – от  козметиката, която използвате, разбира се...

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.