×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Подмладете се с антиоксидантиАнтиоксидантите са важни хранителни вещества, които предпазват клетките на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Свободните радикали са увредени молекули с един липсващ електрон. Те атакуват здравите клетки и предизвикват тяхното разрушаване. Свободните радикали увреждат ДНК на клетките и това води до редица заболявания. При промяна на ДНК-структурата клетките мутират. Ето защо всеки човек има нужда от антиоксиданти, които да неутрализират вредното въздействие на свободните радикали.
Здравето на сърцето
Доказано е, че антиоксидантите, които са най-полезни за сърцето се включват във Витамините Е, С, както и в коензима Q10. Те играят основна роля за правилното функциониране на сърдечния мускул. Витамин E е мощен антиоксидант, който прочиства свободните радикали и помага за по-лесното изпомпване на кръв от сърцето. Витамин С подпомага работата на Витамин Е. Проучвания публикувани наскоро показаха, че зеленият чай, който е богат на флавоноиди, е един от най-добрите антиоксиданти. Рискът от инфаркт или инсулт при хората, които ежедневно приемат хранителни добавки със зелен чай е минимален.
Здравето на очите
Все повече млади хора се оплакват от проблеми с очите. Това се дължи на непрекъснатата работата с електронни устройства (компютър, смарт фон, телевизор...) Това е причината офталмолозите да съветват учениците още от най-ранна възраст да започнат да приемат антиоксиданти под формата на бета-каротин, Витамин С, Витамин Е и цинк. Те се отразяват благоприятно на очите и засилват зрението. Витамин А също трябва да се приема, но в умерени количества. Добре е хората, които работят с компютър да вземат боровинки под формата на таблетки в продължение поне на 3 – 6 месеца.
Здравето на кожата
Красивата и здрава кожа изисква много грижи. Цигареният дим, излагането на слънце, алкохолът се отразява изключително неблагоприятно върху епидермиса. Дерматолозите съветват, ако искате красива кога да приемате антиоксиданти под формата на Витамин С, Е, селен, както и CoQ10. Омега-3 мастните киселини също спомагат за изглаждане на бръчките.


 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.