×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Подсилете имунната системаПървият сняг вече падна, а с него дойдоха и зимните болести. Добре е още в началото на сезона да подготвите организма си за атаката на вирусите.

Цинк
Цинкът е важен елемент, който помага на имунната система да функционира правилно. С прост кръвен тест може да установили дали нивата на цинк в кръвта ви са достатъчни или имате нужда от допълнителен прием. Важно е да се знае, че цинкът не бива да се приема повече от необходимото, защото може да е токсичен.


Мед
Медът има силно антибактериално свойство. Доказано е, че се справя с над 60 вида различни бактерии. Това го прави много популярно средство при лечение на болки в гърлото, афти, рани и т.н. Потърсете пречистен мед, в който няма цветен прашец – най-честата причина за алергии. Медът съдържа магнезий, калий, калций, натрий и хлор, сяра и витамини от групата В. Това го прави незаменима част от превенцията и лечението на респираторни заболявания.


Листа от малини
Листата от малини са мощни антиоксиданти, които се използват от старите хора за борба с настинката, грипа, гъбични и вирусни инфекции. Доказано е също така, че малиновите листа намаляват холестерола, понижават кръвното налягане и изчистват вените и артериите от натрупаните плаки.

Пробиотици
Известни са най-малко 500 вида добри бактерии. Най-често срещаните групи пробиотични бактерии са Lactobacillus и Bifidobacterium. Първата група се концентрира в долните участъци на тънките черва, докато Bifidobacterium – в дебелите. Те регулират микробния баланс в стомашно-чревния тракт и поддържат имунната система. За съжаление много хора страдат от недостиг на добри бактерии, тъй като не се хранят правилно, изложени са на стрес или са под влияние на редица токсини.

Ревита Ви препоръчва

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус кидс, 80 mg

Перли Ацидофилус

Перли IC (интенз)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER + (зимен сезон)

Малина (лист), 480 mg


Калций, магнезий и цинк, 255 mg


Калциев комплекс, 500 mg

Мореплаватели/ Имунна защита, 145 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.