×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Помогнете на костите с диетаЧесто лекарите препоръчват да се подложите на диета, ако страдате от артрит. За съжаление няма магически начин, по който да свалите излишните килограми и да се спасите от ужасната болка. Добре е да знаете обаче, че балансираното хранене ще помогне да се почувствате по-добре и ще ви даде допълнително енергия.
Когато се говори за артрит, без съмнение теглото е от съществено значение. Голямата тежест е допълнителна причина за болките в ставите (особено в коленете) и влошаване състоянието на болния. Само 10 килограма над нормата увеличават натиска върху коленете значително.
Ако сте опитали и не сте успели да се сбогувате с килограмите преди, не се обезкуражавайте. Не бива да си поставяте нереалистични цели.
Понякога дори 3 – 4 килограма да достатъчни, за да помогнете на костите си и да се почувствате по-добре. Ето как може да стане това.


Поставяйте си реалистични цели.
Много хора искат да отслабнат с 10 дори 15 килограма и се разочароват, когато не се случи. За да не загубите мотивация, започнете с разумни цели. Ако сте с наднормено тегло или страдате от затлъстяване, опитайте се да намалите теглото си с 5%. Така след първия месец, когато забележите разликата ще сте по-мотивирани да продължите напред.
Намерете Вашата диета.
Няма диета, която работи еднакво за всички. Някои успяват като броят калории, други като забравят за захарите или мазнините. Запомнете, че диетите, които ви обещават мигновени резултати често се провалят и бързо връщате килограмите. Няма  универсален подход. Ето защо може да пробвате няколко, докато намерите формулата, която ще сработи за вас.
Внимавайте с вечерята.
Често хората, които работят до късно предпочитат да вечерят в ресторант или заведение за бързо хранене. Храните там обаче не са никак здравословни и проучване показва, че повечето хора само с едно хранене приемат калориите, които са им достатъчни за целия ден. Затова ограничете посещенията си навън след работа. Огромните порции и пържените храни не са ключът към успешното отслабване. Най-добре е да започнете да готвите у дома. Когато го правите, лесно може да контролирате какво ядете. Освен, че е по-здравословно, е и много по-евтино.
Не забравяйте упражненията.
Ако загърбите сладките и мазните храни, без съмнение ще отслабнете, но трябва и още нещо. Физическата активност е от голямо значение, за да се сбогувате с килограмите, които ви пречат. Разбира се, ако страдате от артрит, това ще е голямо предизвикателство за вас. Попитайте вашия лекар какви натоварвания може да правите.
Намерете приятели.
Доказано е, че хората губят тегло много по-лесно, когато са с приятели или познати. По този начин те се мотивират и имат стимул. Намерете близък човек, който също се бори с килограмите. Направете си програма, която да спазвате. В Интернет е пълно с групи за подпомагане на отслабващи.

Ревита Ви препоръчва срещу артрит

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Хидраплениш, 500 mg

Босвелия, 310 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Дяволски нокът (корен), 480 mg

Юка (стебло), 490 mg

Глюкозамин сулфат, 500 mg

Глюкозамин сулфат & МСM, 875 mg

Глюкозамин HCL, 375 mg

Глюкозамин HCL, 500 mg

Глюкозамин хондроитин, 820 mg

Кости, тъкани и хрущяли, 480 mg

Калций § магнезий, 250 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Калций § магнезий § витамин D, 250 mg

Корал калций, 805 mg

МСМ/ Метилсулфонилметан, 1000 mg

Ревита Ви препоръчва за отслабване

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Зелен чай, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.