×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Помощ за болното детеКашлица, кихавици, запушен нос... Статистиката сочи, че децата се боледуват от инфекции на горните дихателни пътища между 3 и 5 пъти годишно. Настинката обикновено минава бързо, но има някои неща, които трябва да знаете, за да помогнете на малчугана да се справи с вирусите. Децата не винаги имат същите симптоми, както при възрастните. Ето защо и лечението при тях е по-различно.

Първите симптоми
Болестта обикновено започва с кашлица, запушен нос и болки в гърлото. Ако малчуганът не е се храни,  не може да спи и не е толкова енергичен, както обикновено, най-вероятно се бори с настинката. Не подценявайте тези симптоми. Запушеният нос и повишената температура са ясен сигнал, че имунната му система е отслабнала. Настинката при децата върви ръка за ръка с високата температура. Треската при малчуганите е по-често срещана, отколкото при възрастните. Ето защо е важно редовно да проверявате температурата му. В повечето случаи тя е сигнал, че организмът се бори с някаква инфекция. В случай че детето има над 37.5 °С, по-добре потърсете лекарска помощ.

Лечението
Уверете се, че всяко лекарство, ако давате е предназначено само за деца и лекува симптомите, с които малчуганът се бори. Ако има висока температура и запушен нос, детето не се нуждае от медикамент за кашлица. Лекото неразположение не е сигнал, че трябва да натъпчете мъничето с лекарства. Опитайте се да се справите без помощта на излишна химия. Внимавайте с антибиотиците. Не забравяйте, че настинка е причинена от вирус и няма да се повлияе от тези силни лекарства. Освен това ненужната употреба на антибиотик може да направи организма резистентен към различни вируси и бацили.
Включете повече пресни плодове и зеленчуци, особено такива, които са богат на витамин С, чай или топло мляко с мед също се отразяват добре. Подсилете имунната система на малкото с черен бъз. Има специално разработени сиропи, предназначени само за деца. Те са със сладък вкус и без химикали. От значение е да търсите сертифициран продукт, който е гарант за качество. Може да комбинирате черния бъз с ехинацея без алкохол. Тя е много подходяща за деца на различни възрасти.
Нагревки в домашни условия често са добро средство за лечение. Те помагат за отпушване на синусите и прочистване на гърлото, особено ако детето страда от суха кашлица.
Не пускайте малчугана на детска градина или училище. У дома той ще може да остане в леглото и да си почине добре. Уверете се, че пие достатъчно течности. Водата и чаят са най-доброто решение. Соковете и безалкохолните не са за препоръчване, защото понякога те водят до загуба на хранителни вещества. Пилешката супа също е подходящо лекарство. Тя ще помогне на организма да се справи по-бързо с настинката.
Един от най-важните съвети, които лекарите дават е да осигурите достатъчно сън и добра почивка на малкото. Факт е, че малчуганът има нужда от 8 до 12 часа сън дневно, за да си почине. Не му позволявайте да стоят до късно пред телевизора или компютъра.

Ревита Ви препоръчва

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Мореплаватели/ Имунна защита, 145 mg

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.