Search
Филтрирай по...

По-големи гърди по естествен начин

По-големи гърди по естествен начинПочти всяка дама желае по-голям и по-оформен бюст. На сайта на Ревита вече писахме в статията Билки за по-голям бюст как може с природни средства да постигнете подобен ефект. Сега ще допълним тази информация с още любопитни подробности. Факт е, че има много скъпи козметични процедури, които обещават по-голям бюст само след седмица. Дали обаче си заслужава болката, риска и парите? Билките, които ще ви представим могат да го направят благодарение на естествените си съставки. Важно е обаче да приемате тези природни средства по-продължително време и без да пропускате нито едно хапче.  Може да ги комбинирате или да ги вземате по отделно. Всичко зависи от вашето желание.

Червена детелина. Червената детелина е билка, която се използва за лечение на редица болести – от кашлица дори до някои ракови образования. Растението съдържа антиоксиданта токоферол (витамин Е), антитуморни съставки, калций, хром, железни и медни соли, изофлавони, магнезий, ниацин, фосфор, калий, витамин С. Детелината има противовъзпалително, антиспазматично, отхрачващо и успокоително действие. Много е важно да се каже, че тя съдържа не един, а четири фитоестрогена. Това е причината приемът на червената детелина да помага за растежа на гърдите лесно и без проблеми. Също така екстрактът от детелина е с висока концентрация на изофлавони. По тази причина той не се препоръчва при деца, бременни и кърмачки.
Сао палмето. То представлява ниска палма, от чиито плодове се правят билковите екстракти. Сао палмето се използва предимно от мъжете. Екстрактът от билката се справя успешно със симптомите на простатна хиперплазия, без да има странични ефекти. Той намалява честотата на уриниране, нощното уриниране и чувството на болезненост при уриниране. При дамите обаче сао палмето може да контролира излишъка на тестостерон (мъжкия хормон), който е причина за спирането растежа на гърдите.

Ревита Ви препоръчва

Сминдух (семена), 610 mg

Люцерна (лист), 405 mg

Витекс (плод), 400 mg

 

 

 

2 thoughts on “По-големи гърди по естествен начин”

  1. Ревита

   Здравейте,

   В момента нямаме активна промоция, но подготвяме в съвсем скоро време да стартираме нова. Следете Фейсбук страницата ни revita.bg, за да не я пропуснете.

   Благодарим Ви за запитването.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top